UralAybars0921 Esan ben makarna, pilav yiyorum arada. Tam tahıllı buğday ekmeği yemeye de başladım. Bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsin 🥰
UralAybars0921 Prenseslerimeliferva ayy maşallah ikiz kızlar varmış, yorulman normal 😍 bu gebeliğinde mi ikiz ? 😋
UralAybars0921 Nurayaz evet iki yumurtaya çıkardım, bugün de süt içmeye başlıyorum 😄 kuruyemiş zaten bol bol yiyorum 😋
UralAybars0921 Buse_00 işte doktordan doktora fark ediyor demekki. Ben de zaten sağlıklı yiyorum böyle de devam ederim 😍
UralAybars0921 Ugurhilal bu haftadan sonra alırım demekki. Ben tahin pekmez de yemeye başlayayım , keçiboynuzu pekmezi olarak bir kaşık yiyordum sadece ☺️ Teşekkür ederim 😘
Mrymonek UralAybars0921 bebek iyiyse kendine ne gerek varmiaki ben şuan 46yim 😁 ve 42ile hamile kaldım kimse bana kilo al diye uyarmadi. Bebek iyi çünkü oda kilo almış. Yani kendine alman gerekmiyor bence sen bebek için beslen tabi canin ne istyorsa ye orası ayrı,😊
Samilknur Benimde kilo alma sorunum vardi 37 kilo iken hamile kaldim simdi 45 oldu 24 haftaligiz bizde . Gece yemek felan yiyordum bazen uykumdan kalkip ve yemem gerekenden bi iki kasik daha fazla yedim hep cok zayifim diye cocuk vitamin alsin diye .
UralAybars0921 Polyyy hiç sorma kilo vermesi zor olacak sonrasında, zaten ondan da çok korkuyordum 😄 böyle devam ederim zaten 😋
Kelebekmadam UralAybars0921 bende 45 kilo yeni hemileyim şu an üzerimde çok baskı var sürekli ye bebek gelişmez beslenmez düşük yaparsın Bünyan zayıf bunları duymaktan hamile olduğuma sevinemedim :(
UralAybars0921 Kelebekmadam bana da aynısını yaptılar ama onunla alakası yok bebeğin tutunup yaşaması. Zaten ilk zamanlar sadece kanından besleniyor. O yüzden takma kafana 😍
UralAybars0921 icedearth işte benim de boyum uzun, vücut kitle endeksimin altındayım. Sağlıklı beslenirim devamını umursamam , vermesi de var 😁
UralAybars0921 M-l-k bünye meselesi. Ben hep böyleydim. Boyum uzun da olunca. Kilo almıyordum hamilelikte de öyle gidiyordu. Biraz kilo al dedi doktor işte 😌
M-l-k UralAybars0921 Kilo almamak benim gibi kolay kilo alanlar için mucize gibi bişey, hele ki gebelikte almamak☺️ ama her bünye farklı tabi. Mecbur alıyor gebeler siz istisna grubundansınız☺️☺️
UralAybars0921 Pinaralper tam tahıllı buğday ekmeği ye dedi beyaz ekmek yememi önermedi. Doktorum çok iyi, kilo konusunda az bir şey alsam yeter o da sağlıklı şekilde 😌
Pinaralper UralAybars0921 doktorunun cok ıyı oldugunu dusunuyorsan endıse etme nasıl kılo alacagına ona sorman daha doğru ozaman👍🏻 Kılo al dıyen bır doktorla karsılasmadıgımız ıcın hepımız sasırmıs durumdayız cunku saglıklı gebelıklerde annenın gereksız kılo alımının olmaması bebegının kılosunun normal olması en mantıklısıdır o nedenle yanı bebegın kılosu normalse hersey yolundaysa neden senın kılona takılmıs onu anlamadım ben ondan yazdım neyse hakkında hayırlısı bol bol kılo alırsın ınsallahh
UralAybars0921 Seda-34 değerlerim en son ki kan tahlilinde çok iyiydi. Paketli ürünleri ye demedi ama biraz kilo almaya bak dedi. Sanırım beni diyet yapıyor sandı o yüzden yüklendi 😌