cemreninannesi67 Btlozturk ilk hamileliğimde sezeryandı ve çok ağrı acı hissettim ama bu doğumumda asla ağrı acı hissetmedim desem yeri hemşireler olsun Salih bey olsun şaşırmıştı bana hemen ayaklandım çünkü doğumdan 6 saat sonra
Btlozturk cemreninannesi67 maşallah ne güzel,inşallah bende öyle olurum.Benimde İlk doğumum sezeryan olmuştu ve güzel gecmisti ama ne kadar da olsa insan tedirgin oluyor yinede
cemreninannesi67 Cilekkz-22 belki sana mı denk geldi geldi kuzum bilmiyorum ama 2 yıldır gidiyorum ben Salih beye arkadaşlarıma da tavsiye ettim onlarda ona gitti ama normal doğum yapanda var sezeryanda
cemreninannesi67 Btlozturk ben çok korktum bu doğumumda ilki gibi olucam diye ama o kadar çok rahatlatıki beni ameliyathane ekibi ve doktorum çok güzel geçti her anı her zerresi kazındı aklıma çok güzel bi duyguydu 🌸
Btlozturk cemreninannesi67 insan korkuyor,inşallah benimki de güzel geçer,sonda felan uyustuktan sonra mi takiliyor
cemreninannesi67 Btlozturk evet uyuşturuyorlar önce sonra sonda takılıyor inşallah güzel geçer sizinde 🌸