cemreninannesi67 Btlozturk Salih beydi doktorum ama isteğe bağlı sezeryan fiyatı değişiyor benim ikinci olduğu için mecburi sezeryan fiyat değişiyor
cemreninannesi67 Btlozturk ilk hamileliğimde sezeryandı ve çok ağrı acı hissettim ama bu doğumumda asla ağrı acı hissetmedim desem yeri hemşireler olsun Salih bey olsun şaşırmıştı bana hemen ayaklandım çünkü doğumdan 6 saat sonra
cemreninannesi67 Cilekkz-22 belki sana mı denk geldi geldi kuzum bilmiyorum ama 2 yıldır gidiyorum ben Salih beye arkadaşlarıma da tavsiye ettim onlarda ona gitti ama normal doğum yapanda var sezeryanda
Btlozturk cemreninannesi67 maşallah ne güzel,inşallah bende öyle olurum.Benimde İlk doğumum sezeryan olmuştu ve güzel gecmisti ama ne kadar da olsa insan tedirgin oluyor yinede
cemreninannesi67 Btlozturk ben çok korktum bu doğumumda ilki gibi olucam diye ama o kadar çok rahatlatıki beni ameliyathane ekibi ve doktorum çok güzel geçti her anı her zerresi kazındı aklıma çok güzel bi duyguydu 🌸
Btlozturk cemreninannesi67 insan korkuyor,inşallah benimki de güzel geçer,sonda felan uyustuktan sonra mi takiliyor