pamuksekerinannesi alparslanliva Dün hani bebek arabası diye bir başlık açılmıştı.. Baya muhabbet etmiştik eşim bana sincabım der demiştin? O değilmiydin cnm?
Civciv alparslanliva ben bir senedir buradayım komşularım falan iyiler şükür 🙏🏻 ama hamilelikten hiç kimseye gidemiyorum çok zor geçiyor kaç haftalık sizin
pamuksekerinannesi alparslanliva Hay Allah o sandım ya çok güldürüyordu o kız beni bi an çok sevindim buldum diye 😞 Ama dün kü muhabbette sen de vardın sanki cnm ya kullanıcı adından öyle anımsıyorum🤷♀️😞
alparslanliva 1PrensAnnesi eşim asker canım dün bende vardım bi kadına kocası aypet almıştı görümceleri fesatmş falan öyle diyodu 😄😄😄
alparslanliva Civciv bende aynı şekilde ya bide buradakiler iyi olsa bile şimdi asker karısıym biliyolar bide ya güvenemiyorum
pamuksekerinannesi alparslanliva Yanlış etiket yaptın cnm ama olsun.. Tüh ben sincabı arıyorum bilen gören varsa nolur yazsın😞😂 Dün gece bile gülmekten uyuyamadım😂😂
alparslanliva pamuksekerinannesi yok canım dünde aynı muhabbet vardı çok gülmüştüm 😄😄 ay bende bulsam gülerdik
pamuksekerinannesi alparslanliva Kullanıcı adını filan hatırlasam yazıcam ama hatırlamıyorum ki 😞 Görünce anımsıyorum ama işte yanılıyorum 😂 Hatta Mercedes filan muhabbeti vardı bilezikleri satıp alcaktı bende alayım dedim sen pamuk şeker al dedi 😂😂😂😂
alparslanliva Melikei evet şuan göreve çıkmıyo ama, idari işlere geçti geçici olarak eşine sor istersen adı kahraman eşimin