pamuksekerinannesi alparslanliva Kullanıcı adını filan hatırlasam yazıcam ama hatırlamıyorum ki 😞 Görünce anımsıyorum ama işte yanılıyorum 😂 Hatta Mercedes filan muhabbeti vardı bilezikleri satıp alcaktı bende alayım dedim sen pamuk şeker al dedi 😂😂😂😂
alparslanliva Melikei evet şuan göreve çıkmıyo ama, idari işlere geçti geçici olarak eşine sor istersen adı kahraman eşimin
Melikei alparslanliva kaç yıldır burda görevde eski mi yeni mi diye soruyo eşim sordum tanıyamadı benimkinin adı şeref
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ya dün keşke burda olsaydın sinemaya gidicek zamanı buldun😒 Asıl film burdaydı 😂😂😂😂
pamuksekerinannesi alparslanliva Şikayet edildi dalga geçiliyor diye Adminde o başlığı kapattı 😞 Keşke sincap tekrar başlık açsa merhaba ben sincap diye 😞 Belki okur seslenelim burdan sincap nerdeysen çık ortaya😍
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Çok komikti ya ayped almış kocası ona hatta bileziklerini bozdurup mercedes bebek arabası yaptırcakmış😂 Bende bmw istiyorum dedim sen git pamukşeker al dedi 😂
Melikei alparslanliva anladım canım baya olmuş eşim yeni 1 senelik jandarma uzman çavuş rütbesinde o yüzden tanımıyor 🙂)
Melikei alparslanliva yok canım karakolda Batman jandarma da komando ile aynı alay ama görevler farklı olduğu için tanımadı 🤗