ElifBirinci pppnar456 bana hiçbirşey demedi şu tarihte gel falan diye ben araştırdım 8. haftada net duyuluyormuş o zaman giderim dedim
gozentuncer07 Kaya13 canım benim bende gittim bugün doktora..bizde duyduk kalp atışını ikinizde gayet çok iyisiniz..5 hafta sonra görüşelim dedi benimde ultrason da 6+3 çıktı yani aynısı çikti
Kaya13 gozentuncer07 hadi gözünüz aydın önümüzdeki haftadan sonra bizimde 4 5 haftaya çıkacak kontroller bizim tüp bebekle oldu o yüzden titiz davranıyor muhtemelen ben ayın 8 inde öğrendim ilk 20 günde 4.kontrolümdü bakalım inşallah herşey güzel ilerler🥰🙏
gullcannn Kaya13 Ben 6+4 ’te gitmiştim duymustuk canım. Ama alttan bakılınca duyuldu. Doktorum ister 1 haftaya tekrar bakalım ister alttan hemen demisti ben dayanamayacagim için hemen bakalim demiştim
Erenkader 6+4 de bende kontrol e gttim kese büyüklüğü 15mm demişti ama kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gel dedi vajınal yolla da bakmadı bekleyelim dedi kafam karıştı 🤔 bende tüp bebek tedavisiyle anne oldum 🙏
Kaya13 Erenkader bazen 7 8 haftalarda da duyulabiliyormuş benimde son adete göre 6+2 ama USG de 5+5 çıktı kesem de 10.7 cm
Momlife1 Kaya13 benim bat tarihine göre 6+2 de kalp atışı duyuldu Çok içerdeydi biraz daha bekle istersen
Edali87 Kaya13 canim kalp atışı 7 8.hafta belli olur ama tecrübeli doktorlar dinletmez bebeğe ısı ve zarar veriyor diye biz 12.haftada 1saniyecik dinledik
53rye ElifBzkrt evet gittim dün çok şükür herşey yolunda keseye yerleşmiş kalp atışını da duyduk sizin nasıl geçti randevu 😊
ElifBzkrt 53rye kese büyüklüğüne bakıldı 6 mm olmuş haftaya cuma bebeği görmemiz lazım artık dedi bu kadar.. istenildiği kadar büyümemiş herhalde kesem😔 inşallah haftaya bende görürüm bebeğimi kalp atışını da duyarım belki🙏