pppnar456 ElifBirinci canım seninle aynıyız bende 5+1 oldum haftaya gel dedi 6 haftalık olunca kalp atışını duyariz inşallah
Hatice017 Kaya13 ben 5+1 haftaliken keseyi gördüm 6+6 haftaliken kalp atışını duymuştum elhamdülillah 12+2 haftaliken cinsiyetini öğrenmiştim 😊👶😘🤲
53rye ElifBzkrt benimde son adet tarihim 17 Nisan kese 2,66 mm doktorum kesenin küçük geç döllenme olabileceğini söylemişti bende kese küçük bi sıkıntı var mıdır diye stresliyim kalp atışı için Çarşamba günü randevumuz var
ElifBzkrt 53rye benimde çarşamba günü randevum inşallah güzel şeyler duyarız ilk gebeliğim bide seneler sonra olunca korkuyorum.. haftaya kese büyümüşmü diye bakarız dedi benimde doktorum bakalım🙁🤷♀️
53rye ElifBzkrt inş bi o kdr güzel bi o kdr da sıkıntılı bi süreç en ufak olumsuz bi konuşmayı kafaya takıyor insan umarım keseyi büyümüş kalp atışını duymuş oluruz 🙏🏻😊
Kaya13 ElifBzkrt biz duyduk çok şükür kalp atışını uygulamaya göre 6+2 yiz USG de 5+5 çıktı haftaya tekrar gideceğiz nasipse bizimde uzun zaman sonra ve tüp bebekle oldu çok heyecanlı ve stresli bi süreç ama çokta güzel sizede nasip olsun inşallah 🥰
Kaya13 gozentuncer07 merhaba gittik çok şükür duyduk kalp atışını haftaya tekrar gideceğiz sonra da 12.haftada görüşürüz dedi bi sıkıntı olmazsa sizde duyarsınız bence 🥰 benim ultrason da 5+5 çıktı. Ama duyduk çok şükür 🙏
gozentuncer07 Kaya13 canım benim bende gittim bugün doktora..bizde duyduk kalp atışını ikinizde gayet çok iyisiniz..5 hafta sonra görüşelim dedi benimde ultrason da 6+3 çıktı yani aynısı çikti
53rye pppnar456 son adet tarihiniz neydi acaba sizin 2,66mm küçük dedi ama bilemedim Çarşamba günü Bakalım gelişim göstermiş mi kese
ElifBirinci pppnar456 bana hiçbirşey demedi şu tarihte gel falan diye ben araştırdım 8. haftada net duyuluyormuş o zaman giderim dedim
53rye pppnar456 benim 17 Nisandı adet tarihime göre küçük geç döllenme olabileceğini söylemişti teşekkür ederim😊