__emo__ ElifBzkrt benimde son adet tarihim 19 nisan bugün gittim kalp atışı duymadık doktor pazartesi gel bakalım duymazsak kürtaj dedi çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım
53rye __emo__ bazılarının 7 8.haftalarda duyuluyormuş buralarda okuduğum yorumlara göre bence farklı doktorlara gidilebilir
53rye ElifBzkrt adet tarihime göre 6+6 ama ultrasonda 4 gün geri çıkıyor iki doktor da aynı çıktı 6+2 yi baz alıyorum bende şuan
ElifBzkrt 53rye kese büyüklüğüne bakıldı 6 mm olmuş haftaya cuma bebeği görmemiz lazım artık dedi bu kadar.. istenildiği kadar büyümemiş herhalde kesem😔 inşallah haftaya bende görürüm bebeğimi kalp atışını da duyarım belki🙏
53rye ElifBzkrt kese büyüklüğüne dair benim kaçtı bilmiyorum hiç söylemedi de inşallah sizde haftaya gittiğinizde görmüş kalp atışını duymuş olursunuz içinizi ferah tutun🙏🏻
ElifBzkrt 53rye Bende tam olarak şuan kaç haftalık olduğumu bilmiyorum o yüzden kafam karışıyor belki de😕
53rye ElifBzkrt geç döllenme olunca da geç görünüyormuş bende bi ultrason bi son adet tarihi ikisine göre düşünmeye çalışıyorum 😊