Kaya13 gozentuncer07 çok şükür bulantım yok 2 3 gün önce gün içinde oldu ama çıkarmadım ekmek yedim o bastırdı diğer belirtiler de çok yok henüz biz bugün şansımızı deneyeceğiz kalp atışı için duyarsan haber veririm🥰
Momos Kaya13 biz 9+5 deyiz.doktorum kalp atışı dinlemeyi önermiyorum bebeğe aşırı ısı verilerek duyuluyor ve zarlı bebek için dedi. Dinleyemedim ben😢 ama bebişimiz sağlıklı olsun da doğunca dinlerim
Kaya13 Momos ama bunu ilk kez duydum hiç duymamıştım daha önce ama öyle olsa hiçbir doktor dinlemezdi ki
Firstlady Kaya13 ben 7 haftalik duydum. Canim bir hafta sabr et. Erken gitmenin anlami yok belki duyulur ama sen yinede tedbiren oyle yap. InsAllah iyi olucak🥰❤️
Firstlady gozentuncer07 ya Allahim verdi valla ben hic kusmuyorum😄 12+4 hafta oldu hayla oyle bir sey yok. Esime cok kotu oluyorum kusuyorum falan diyorum merak etsin diye beni🤦🏻♀️😂 ama fena mide yanmam oluyor
ElifBirinci Bende bugün 5 haftalık oldum keseyi gördüm ama kalp atışı için erken dedi doktor bende beklemedeyim 8. haftada gitmeyi planlıyorum inşallah duyarız 🥰
pppnar456 ElifBirinci canım seninle aynıyız bende 5+1 oldum haftaya gel dedi 6 haftalık olunca kalp atışını duyariz inşallah
Destinaa Kaya13 adet döngünüze göre değişir geç döllenme ise duymayabilirsiniz benim 5+6 da vajinal ultrason ile bebek ve kalp atışı görülmüştü ama duyulmadı sadece gördü doktor
Aysen3434 Kaya13 tam 6+3 de duydum. Keseyi sen erken gormussun bence kalp atisini da duyarsin bu gittiginde
Yavrucuk07 Kaya13 bence bir hafta daha bekle canim,biz gidince doktor var dedi ama dinletmedi,bebek icin iyi olmaz diye,cunku cok kucuk daha
Mom070 Kaya13 karından zor görünür vajinal ultrasonda net görünür , ben o haftalardayken karından görünmedi vajinal bakılınca görüldü
Rserin Kaya13 duymadığınızda zaman hiç geçmiyor canım bende 6+4te gittim duyamadık 2hafta sonra gittik duyduk çok şükür ama o 2 hafta hiç geçmedi .ya yoksa ya duyamazsam diye çok şükür duyduk 🙏🏻
ElifBzkrt ElifBirinci bizde çarşamba günü gördük keseyi kaç haftalık olduğumu bilmiyorum son adet tarihim 20 nisan kese boyutu da 3.22 biraz kücük gibi geldi bana🙁
53rye ElifBzkrt benimde son adet tarihim 17 Nisan kese 2,66 mm doktorum kesenin küçük geç döllenme olabileceğini söylemişti bende kese küçük bi sıkıntı var mıdır diye stresliyim kalp atışı için Çarşamba günü randevumuz var
__emo__ ElifBzkrt benimde son adet tarihim 19 nisan bugün gittim kalp atışı duymadık doktor pazartesi gel bakalım duymazsak kürtaj dedi çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım