Selam herkes. Dün geceden beri beni rahatsiz eden bir durumla karşı karşıyaydım. Kızım kendini sürekli ittiriyordu. Vajinafa hep bi baski hissi çıkacakmış gibi. Aksam 5 6 arasi siklasinca doktorumu aradim hemen nstye gelmemi söyledi. Sancilarim cikti nst de ve yatışım yapıldı. Bir sürü ilac vs. Sabah devam.ederse acil sezeryan dedi. Bu şekilde olupta doğumu durdurulan varmi. Yani yüzde kac ihtimal doğumu durdururlar bilen varmi.

Aysnctl bu sekilde olup nidilat gibi ilaclarla hastanedw yatarken durduruldu bi cok arkadaşımın ve benim ilk gebeligimde

Aysnctl 33. haftada 2 gün yatış yapıp taburcu oldum 35 de tekrar ama 39 da doğurdum inşallah sizde sğlıkla zamanında doğurursunuz

Aysnctl bende 33 hagtaligiz 1 haftadir bende sancilarla cebeleşiyorum bebegim cok aşada baski yapiyo cok , bide sanciniz nasil hisediyorsunuz ben sanki uşutmuşum karnima agrilar giriyo gibi

Mnevvr53 benimde kasiklarim agrio ve sürekli baski var vajinada hala yatiriolar öğleye kadar takip edicez dedi doktor

Aysnctl benim arkadasimin sancilarini da 30 da durdurmuslardi. Daha sonra 39. Haftalarda dogumunu yapti, stres yapma rahat ol🙏🏻

Escyln hala yatiriolar hastanede suanda. Sonuc ne olucak bilmiorum.

Aysnctl ay benmde kasık ağrım var 2 gündür hic geçmiyo doktor da bişi bulamadı dinlen dedi korkuyorum

Aysnctl ilaçla durduruyorlar canım korkma inşallah bişey olmaz zamanın da gelir bende öyle olmuştum bi gece yattım serumlar ilaçlar durdu çok şükür 3 hafta olucak şuan 36+6 oldum yalancı sancılarım başladı şimdilik 🙏🏻💕