Aysnctl kızlar benimde rahimde hep baskı vardı doktorum normal olduğunu söyledi rahim icin korkma ikiz olduğu icin daha fazla zorlar sen kanamaya dikkat et dinlen dedi bırde karinda 1 saat içinde agri geçmezse gel demişti

Escyln ikiz olduğu icin ekstra sıkıntıymış çok şükür olmadı suana kadar ama 2 gün uzun bir süre gitmeniz gerek

duygu_dag dün gittim nst de sancı cıkmadı ultrasonda normal 2 gün yat dinlen dedi

Escyln o zaman bolca dinlenelim de erken gelmesin ler vaktinde gelsinler sağlıkla inşallah 😘

Escyln evet hemde çok fazla çıkmıştı ben hissetmiyordum doktor bırakmadı o gün zaten yatış yapıldı

Aysnctl bende dun bel agrilarimdan dolayi geldim 2 gundur de bekliyordum bir gunde rhatlattilar resmen zaten ilac kullaniyirdum sanci icin ama gene de nstde sanci çıktı ilaclari arttirdilar serum falan derken bugun azaldi bile, 1.5 cm de acilmam var ama kapalıymış progestan da kullaniyordum kullanmasam belki doğururdum 🤷‍♀️ o yüzden insllah ilaclarla kserler ağrılarını bol bol su icmeyede ozen goster

Escyln bir sürü ilacla taburcu ettiler sabah .durum ciddi yaticaksin evde dedi kalkmicaksin dedi 1 hafta sonra kontrole cagirdi beni tekrar.

Escyln bir sürü ilacla taburcu ettiler sabah .durum ciddi yaticaksin evde dedi kalkmicaksin dedi 1 hafta sonra kontrole cagirdi beni tekrar.