nilnaib nefizemoustafa 17. haftada az az hissediyodum seğirme gibi 21. haftadayım özellikle geceleri hareket halinde 🙈
Melike_Alp nefizemoustafa 18 inci haftamda hissetmiştim ogluşumu 💙 Simdi okadar hareketliyiz ki dans ediyor icerde 30 haftalik olduk
Dyguuuuuu nefizemoustafa 21.haftada cok az bişiler hissediyorsun ama tam anlamıyla 23-24.haftada hissediliyor. İlk çocuksa eğer geç duyuluyor
Anne1212 nefizemoustafa benim ilk gebeliğim 18+5 te pıt pıt attığını hissettim Rabbim isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin kimsenin evini ocağını kucağını boş bırakmasın inşAllah
Ayseeenurrr nefizemoustafa 17. Haftamda hissetmiştim 😃 yemek yedikten sonra bulaşık yıkarken… hemen musluğu kapattip onu hareketlerini dinledim 🥰 çok güzeldi. Dert etmeyin hissedersiniz yakında daha erken 🤰
HasretYildirim nefizemoustafa İlk gebelikte 25. haftaya kadar uzayabilir bu süre. Ben bebeğimi 18. haftada hissetmeye başlamıştım, 2 hafta sonrada dışarıdan belli oluyordu hareketleri
tugce91 İkinci hamileliğim 16+2 haftalığım hala hissetmiyorum ilk hamileliğimi de hatırlamıyorum en çok merak ettiğim şeyi sormuşsun ☺️
nefizemoustafa tugce91 duyduma göre ikinci hamilelikte daha erken bebeyin Hareketlerini Hissediyormuşun