tandirella001 nefizemoustafa 15-16. Haftalarda kelebek uçar gibi, nabız atar gibi… 18-19-20 de balık yüzer gibi, 20den sonra tekme tokat ne varsa 🤣🤣🤣 şu an 25. haftaya girdik
Miranmiray nefizemoustafa ilk hamileligimde oğluma hamileyken 15.haftada çok çok az hissetmeye başladım ama teknelerini net olarak 19.hafta da hissettim .şimdi bakalım daha 6.haftadayiz❤️
Fadime24 Ben ılk de 20 haftada 2. De 16 da bunda da 12. Hafta da bı kere hıssettım ama boyle seyırme gıbı cok zayıfım onla mı alakalı yoksa ben mı yanlıs hıssettım bılemıyorım 🥰
Sanemv03 nefizemoustafa benim ilk gebeligim şuan 22+4 olduk 18 19 hastalarda tekmeleri kiynasmalari hissetim 20 haftada daha net dışardanda belli oluyodu icimdede hissetim
birprensesvebirprensannesi nefizemoustafa İlk gebeligimde 19 dan sonra ikinci gebeliğimde 15 den sonra ❣️
hamileyimkiben nefizemoustafa nefizemoustafa ). 17.haftada hissettim 15 daha çok erken 20den sonra hisseden çok
nefizemoustafa tugce91 duyduma göre ikinci hamilelikte daha erken bebeyin Hareketlerini Hissediyormuşun
Didem10 nefizemoustafa ben de 21-22 gibi hissetmeye başlamıştım, merak etmeyin sonra bir tekmeler geliyor dışardan bile fark ediliyor 😆