Beyzabcr nefizemoustafa ben 10. Haftamda seyirme tarzında göbek deliğimin çevresinde hissettim. Cinsiyeti erkek olanlar ve minyon tipli kadınlar biraz daha erken hissedebilirmis ki keza öyleyim. Gaz veya bağırsak hareketidir diyen cok fazla bu seyirmelere ama o öyle birsey değil. Tamamen hareketlerini ise 21. Haftamda hissettim tekmelerini kimildayisini
Fatma_2938 Beyzabcr 10 haftada göbek deliğinde hissetmen mümkin değil henüz kasık bölgende oluyor. Çok küçük. O kadar büyümüyor.Yine de varlığını hissetmek güzel. Bir duygu. Hayırlı olsun şimdiden.
Irm_brk12 Nurcanpehlivan imkansiz hissedemezsin o kalp atışı gibi herkes de oluyor gebelik oncesinde ben de de vardı hâlâ da var sebebini araştır karinda kalp atisinin bunun gebelikle alakası yok
aysenur-96 Genellikle 16. ve 20. haftalar arasında hissedilmeye başlanıyor daha erken olması imkansız diyor doktorlar yani anca başlarsınız hissetmeye 🤗 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Zelsonr nefizemoustafa İlk gebeliğim ve 17+5 te ilk hissetmem. Şuan 21+4 haftalığız ve az önce baya dışardan görünüyordu minik hareketleri😂😍