Mkazel nefizemoustafa 21 haftayim canim.hafif bi goz segirmesi gbi arada bsey oluyo yavastan basliyorum sanirim 😀 ilk gebelikte en gec 24 haftayi buluyormus hissetmek doktorum oyle syledi
Mom54544 nefizemoustafa 20 den beri kasıklarda pit pıt bişey ler oluyo ama bilmiyorum hele de sabahları eşim işe gittikten sonra yatcagim zaman sanki yatma beni doyur diyo bisielr yiyorum segirmeler kesiliyo 😂
Ozgeeee2504 nefizemoustafa ben ilk gebeligimde 18. Haftada filan hafif hafif hissetmiştim ama tam o tekmeyi 20. Haftada hissettim😄
nefizemoustafa Mom54544 aslinda benimde kasiklarimda pit pit gibi biseyler hissediyorum ama emin de olamiyorum acaba bebek mi Değil mi diye😂😂
Naz_01 nefizemoustafa 16+4gibi bir kez hisseder gibi oldum yok canım gazdır dedim 😀 17+2 de tam başladı hissetmelerim
Mom54544 nefizemoustafa Bende olamıyorum çok fazla hatta diyorum kendi kendime gebelik öncesi hiç bu kadar hareketli olmayan bağırsaklar şimdi mi harekete geçti falan diye 😂 o pıt pıt lar inşallah ben burdayım demektir 😊❤️
bachsonati nefizemoustafa 21. Haftada net hissettim 20. Haftada tam emin değildim pıt pıt atar gibi oluyordu 21de emin oldum. Şuan. 24. Haftadayım epey hissettiriyor artık 😊
Irm_brk12 Nurcanpehlivan imkansiz hissedemezsin o kalp atışı gibi herkes de oluyor gebelik oncesinde ben de de vardı hâlâ da var sebebini araştır karinda kalp atisinin bunun gebelikle alakası yok