Cordymordy 9 Haziran miniğimiz geliyor kısmetse. Hazır mıyım? Hayır. Hiç bir zaman yeterince hazır olamayacakmışım gibi geliyor, heyecan, korku, mutluluk hepsi birarada.
happypregnant29 Mervemercan 35+5 iz makat gelişli bizimki dönmedi 39 a kadar bekleriz olmadı sezeryan yaparız dedi doktor. Valla ilk zamanlar hareket edince aman yavrum pıt pıt vururmuş derken şimdi karnımı deşiyor sanki yapman annem yapman kuzumm diyorum😂😂
Cemrece Prensannesii38 Benim de adet agrisi gbi agrilarim oluyo canim bi de afedersin gun de en az 3 kere buyuk tuvaletimi yapiyorum senin de ole mi icimde hic bisey durmuyo 🙈
Prensannesii38 Cemrece Bı kac gun once oleydı canım sık sık gdıodum sanırım dogum belirtileri bunlar 🙊
Halenurt Merhaba bende 35+5 deyim herseyimiz hazir onu bekliyoruz artik 😊 Bizim prenses biraz tontik olucak sanırım 35+1de 3555 di dr 4 olursa sezeryan yapicaz mecbur dedi çarsamba kontrolum var tekrar bakalim ne dicek 🙈
Mermerve Mervemercan oyle tabi saglikla kucagimiza alalimda normal sezeryan hangisi hayirliysa o olsun. 36+6 yim 😊
Esra_80 Mervemercan 35+2 2.990 grm🥰 nstde sancılar çıkıyor ben hissetmiyorum şimdi yatış verildi yatıyorum bakalım 😬
mjora Mervemercan 37+6 3 haziranda Allah nasip ederse kucağıma alıcam kızçemi 🥳🐣 biraz tırsıyorum biraz heyecan çokça ameliyat korkusu inşallah güzel olur hepimiz için 🌸 3 haziranda doğum yapacak olan var mı acaba 😊