Burcuckmk Bebegim5838 haftaya kadar doğsa guzel olur dedi doktor ama bakalim keyifleri yerinde demekki 😇
Aysen2316 tazeaane benimde 4 haziran. 38+2 olduk her sey hazır bekliyoruz. Malesef çok çok normal istememe rağmen dönmediği için sezeryan olucak 🤷♀️
Cemrece Prensannesii38 Yaa ben de 37+3 🙈 Cati muayenem oldu beklemedeyiz bakalim saglikla gelsinler benim su an icin sadce mesaneye baski var yururken falan
Prensannesii38 Cemrece benımde asırı baskı oluo canim ya catı muayenesi de olmadım ıkıncı dogum olcak ondan heralde doktorum bıse demedı nst de sancı cıkmadı ama ıkı gun dur adet agrısı gıbı agrım olup gecıo ınsallah hayırla kavusalım artık sona geldik 🙊
N_A_Z_L_I_M Cemrece Canım bizde 37+3🥰 Bende zor yürüyorum artık çok zorlanıyorum Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🤲
Sedosss2 Mervemercan 36+2 uygulama 23 Haziran gösteriyor. Pazartesi kontrolümüz var nst ve çatı. Bakalım doktorumuz söyleyecek normal Doğuma uygun olup olmadığımızı. Normal ise sancıları bekleyeceğiz sezaryen ise en fazla 38+5te alırız dedi. Heyecanla Pazartesi’yi bekliyorum 🥰
bambam_betty tugbacim 1 hafta önce gideyim dedim. Lohusalik döneminde de belki fırsatım olmaz diye düşündüm. Ne kadar doğuma uakin o kadar iyi gibi geldi bana.
Sherife_0660 Mervemercan 36+1 olduk geçen nisan gibi kanana oldu gittik acile 2cm açıklık varmış çanta tam hazır değildi eve gelince hemen hazırladım cantayida🤣🤣 2900 prensesim çok şükür dun kontrolde sanci da cikti bakalim artik😊doktor dogsada sıkıntı olmaz artık dedi🙏🙏
Sbnm06 @bambam_betty bugun bizimde kontrolümüz vardi doktor tarih verdi ayni tarihteyizz:) 10 haziran saglikla gelsinler insallah.heycandan başıma.agrilar girdi
bambam_betty Sbnm06 ya ilk öğrenince insan napacagini şaşırıyor dimi😄 ben ağlamaklı gülmüştüm 🥰 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Kac haftalık olmuş olacaksınız??
Burcuckmk schulemiss1 hayir hic sancim yoktu normal istiyorum dediğim icin catima bakmak istedi o siradaa 2 parmak açıklığın var dedi guzel dedi
Cemrece Prensannesii38 Benim de adet agrisi gbi agrilarim oluyo canim bi de afedersin gun de en az 3 kere buyuk tuvaletimi yapiyorum senin de ole mi icimde hic bisey durmuyo 🙈
Serpil-3 Mervemercan canım benim dr perinatoloji uzmanı ve prof özel kliniğine gidiyorum çok ama çok yoğun ilk başta riskli gebe olduğum için onunla başladık ve devam ettik extra bi durum olmazsa altı haftada çağırıyor kontrole
Menfiye_01 Mervemercan ahh ahh uykusuzluğu sorma 36+2 haftalıgım bkemdımı temızlıge vurdum su gunler gecsede dogursak vallahı 😁
Mermerve Mervemercan oyle tabi saglikla kucagimiza alalimda normal sezeryan hangisi hayirliysa o olsun. 36+6 yim 😊