Prensannesii38 Cemrece Bı kac gun once oleydı canım sık sık gdıodum sanırım dogum belirtileri bunlar 🙊
mlkalagz 36+3üm bende. Sezeryan için ayın 7si dedi doktorum. Gece uykuları zorlanmaya başladı çok şükür mide yanmam yok 😊Şimdilik çantamda hazır bekliyoruz günler geçsin 😇
Gamzeli90 36+4 ten selamlar günler hic geçmiyor sanki sezeryan olacagim her hafta kontrolüm var doktorum henüz gün vermedi 38i kesin görürüz ilerisi Allah kerim 😁
EymenAli21 Mervemercan bu gece 35 haftaya giriyoruz en son 33 haftada 2400 du kilosu haftaya gidicez tekrar 37 .haftada alicam doğuma drdi 18 Haziran doğum nasipse çok heyecanlıyız babası daha heyecanlı 🙈😄Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲
Mervemercan EymenAli21 maşallahhh yaaa bende dr a 37 de alın dedim yok 39 da alıcam dedi🤦♀️zaten zaman geçmio🤦♀️
Snm-9586 Kızlar 38+4 üm çatı muayenesi bir kere oldum açılma bir cm acaba ikinci kontroldede çatı muayenesi yapılıyor mu yoksa tek bir kerelik mi oluyor
Halaloy7 Mervemercan 36+6 kilosu 4500 kg boyu 52 cm , uykusuzluk, ağrılar, heyecan, korku, telaş ne ararsan var valla 😂😂
Zehraaa98 Halaloy7 4500 mü😲😲😲kız maşallah naptın sen😂😂😂 benım 36 da 3150 yanaklardan yüzünü göremedık bıle senınkını düşünemıyorum
Halaloy7 Burcuckmk baş aşağı duruyorsa doğuma kadar her gün squat çek ve merdiven çok kuzum. Ağrılarının da hafiflediğini göreceksin. Hem de yardımcı olur hazır açılman da başlamışken 🙏
Burcuckmk Halaloy7 başaşağı evet topumla haraketler yapiyorum suquat yapıyorum insallah kendiliğinden gelir
Halaloy7 Zehraaa98 ahahah bizde de öyle oldu. Doktorum yanakları o kadar tombik ki burnu ortada küçücük kalmış dedi. Doktorumda baya şaşkın bende çok şaşkınım kilo alsın diye hiç çabam olmadı tam tersine almasın diye çabaladım ama yine de aldı 😂 bu gidişle 40 falan beklersek 7 kg doğar heralde 😂
Cansuyrm35 38+2′deyiz şu anda. Eğer miniğim bir sürpriz yapmazsa 1 haziran salı günü sezaryen olacağım inşallah 🙏🏼 Her şeyimiz hazır artık bekliyoruz sadece ♥️
Sevi36610 Serpil-3 ben de 35+ 0.neden gitmediniz uzun zamandır ? Bn her hafta nst ye girmeye başladım siz girdiniz mi ?
Serpil-3 Sevi36610 yok canım daha hiç nst ye girmedim benim dr prof çok yoğun öyle çok sık kontrole çağırmıyor altı haftada bir gidiyorum hep haftaya gideceğim inşallah gün verecek
Sevi36610 Serpil-3 ilginçmiş.benimki de prof perinatolog ve kadın doğumcu çok yoğun .demek ki doktordan doktora değişiyor.hayırlısıyla kucağımıza alırız inş🙏🏻
Serpil-3 Sevi36610 aynen bu da perinatolog ama o kadar yoğun ki özel kliniğine gittiğimiz halde en az 4-5 saat bekleriz her randevuda aşılama falan da yapıyor Türkiye nin dört bi yanından geliyorlar bu doktora
Mervemerve58 Mervemercan Iyi çok şükür alev topu gibiyim ayaklarm vücudum yanıyor bebisimin haftasyla uyumlu olduğunu soluyorlar yalnız kilosunu söylemiyorlar hazırlıklarda tamam saylr hayırla sağlıkla kucagmza almak nasip olur insallah