Aylinizm Mervemercan 36+2 deyiz hazırlıklarım tamam ara ara ağrılar oluyor uykular haram oldu mide yanması hat safhada birde huzursuz bacak sendromu yaşıyorum sabırsızlıkla bekliyoruz 🤩
Mervemercan yesilkahve oyyy sizinde az kalmış bende son kontrolüm de dr a alın artık dedim😂😂sağlıkla gelsinler inşallahh canlarımız
Mervemercan Nilaylks bende normal istiyordum aynı şekilde de bizede riske atamam dedi bizde tmm dedik sağlıklı gelsinler de Allah ın izniyle🙏
Bebegim5838 Burcuckmk sizinle aynıyız bnimde sancilarim var aksine açılmam yok nisanimda geldi üstelik😔
Cemrece Mervemercan Son 18 🙈 Dun cati kontrolum vardi normal dogumu beklicez nasipse. Bebis 3050 gr 🐣 Bugun cantami hazirlicam ins artik 😁😁
Mermerve Mervemercan gecen hafta gittigimde boyu 46 cm di ama kilosunu sormayi unuttum. Bu zamana kadsr basasagi duran bebek ters donmustu gecen hafta doktor ters donmus sezeryan gibi duruyo diyince daha bisey soramadim unuttum 🙈
Zeynep_18 Mervemercan 34+2 temmuz ilk haftası normalde, ama ben oğluşumun erken geleceğini düşünüyorum niyeyse😁 herşey hazır şükür şafak sayıyoruz😍
bambam_betty Temizliğim tamam, çantam hazir… Ben agdaya gideceğim sadece bi o kaldı. Ama cok korkuyorum 😱 10 haziran sezaryen günümüz💣💣
Burcuckmk schulemiss1 hayir hic sancim yoktu normal istiyorum dediğim icin catima bakmak istedi o siradaa 2 parmak açıklığın var dedi guzel dedi
Prensannesii38 Mervemercan 37+5 olduk bakalım ne zaman gelcek prenses iki gun dur adet sancıları gıbı sancım oluo ara ara dun hele dogurucam sandım ne Nisan ne su bısey yok sımdılık 🙄😅
Cemrece Prensannesii38 Yaa ben de 37+3 🙈 Cati muayenem oldu beklemedeyiz bakalim saglikla gelsinler benim su an icin sadce mesaneye baski var yururken falan
kadriye25 Mervemercan bu hafta inşallah hazırlıkları bitirecem ufak tefek şeyler kaldı sadece 😊 36+5 iz ama 1 hafta geriden geliyor doktor 39 a kadar bekleyecez dedi günde vermedi sezeryan için 😊😊🧿