BTSG04 cennetkokulum_ hurma ahududu yaprağı çayı merdiven inme çıkma pilates hepsini yapıyorum canım ama kızım daha beklemek istiyor 😊
BTSG04 brcozdmr-068906 maşallah nasıl beklediniz 🤭 Rabbim sağlık versin beklicem mecbur ama çok sabırsızım 🙈
Mgokkilicc BTSG04 moralini bozma biraz zor evet ama sabırlı olmaya çalış bı doktor var YouTube da bekleyin sabırla diyor normal isteyenler için 🤗 Allah yardımcın olsun ♥️
BTSG04 Mgokkilicc Allah razı olsun cümlemizin inşallah 🌸 ben sabırsızlığımı 2 hafta erken doğarak göstermişim 29 yıl önce ama kızım maşallah ya çok sabırlı yada çok nazlı 😂😂
Mgokkilicc BTSG04 Aa sizinde mı kızınız olucak Allah bağışlasın benimde kız 🙈🥰 bende erken doğar sanıyordum kız olduğu için demekki bunlar hep hurafe🤣
midekoruyucu BTSG04 kız bebek doğdu yazıyor orda bi bak sağına soluna oralarda bi yerde olmasın sakın 😂 uygulamadan daha mı iyi bilicen, doğdu diyorsa doğmuştur 😂
BTSG04 midekoruyucu ahahahahahaha hiç güleceğim yoktu bakınıyorumda bu galimle sağımı solumu bile göremiyorum ben 🤣🤣🤣
haziranin25i BTSG04 anneliğin ilk 3 ayına 4.trimster deniliyor kuzum. Bebeğin dünyaya adapte olma sürecine hoş geldin 🤗❤️ Ama doğum başlamamış tez zamanda evladına kucağına almak nasip olsun 🤲🏼🧿
BTSG04 Mgokkilicc aynen artık bu cinsiyet olaylarına hiç inanmıyorum 😂😂 benim kız bütün teorileri çürüttü 😂😂 sen kaç haftalıksın?
BTSG04 Kızlar doktordan geliyorum nst de iki fasa fiso yalancı sancı çıktı ve halen açılma yok yuvarlana yuvarlana geri döndüm 🤣🤣🤣🤣
BNNRTNCKLC BTSG04 Yaaaa kıyamam size 🥺insan her türlü duyguyu aynı anda ve yoğun yaşayınca farklı bi ruh hali oluyo , yalnız roman havası güzel taktik denerim bende 😅
BTSG04 BNNRTNCKLC evet çok değişik bir süreç gerçekten. Dene canım beşki sende işe yarar benimki hiç rahatsız olmadı bugünde mezdeke denicem 🤣🤣🤣