• Doğum
  • Sezeryan doğum, hastane çantam 🌸

Merhaba bebeklerim, Allah nasip ederse cumartesi sabah 7.30 da doğumum var. Sezeryan olucak.
Çantama koyduklarımı yazayım, eksiğim varsa tamamlayın lütfen🙏🏻

5 takım yenidoğan set
20 tane bez
Islak mendil
Göğüs pompası
Biberon-Emzik
Müslin kundak
Ağız mendili
Nohut battaniye
Kendim için;
Bir tane gecelik
2 düğmeli pijama takımı
Terlik
Islak mendil- Peçete- Çöp torbası
Sade nescafe
Anne sütü arttırıcı çay
Emzirme sütyeni
Emzirme atleti
Dedorant koydum (malum hem sıcak hem 3 gün duş yasak dedi doktorum)
Çorap
Depend
İç çamaşırı koydum. Almam gereken eksiğim varsa yardımcı olur musunuz güzellerim 🌸
Şimdiden benimle birlikte günü az kalan annelerime hayırlı doğumlar dileriiim❤️

gulapikk he iyi TM cnm bide alt açma bezi ekle istersen ,duş alabiliceksen kendine banyo havlusu koy
    1 tane el yüz havlusu da koy
    Hemen hemen bende bunları ekledim 🥰
    Sağlıkla doğur gel inşallah♥️

Tazee_anne duş yasak ben ilk 3 gün önermiyorum dedi doktorum, ama el yüz havlusunu ekleyeceğim canım çok teşekkür ederim ❤️
      sende sağlıkla doğur inşallah ❤️

gulapikk merhabalar Allah sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah. Deodorant kesinlikle kullanmayın çünkü koltuk altına sıkılıyor ve bebek direk ordan emiyor bütün kokuyu kimyasalı soluyor. Çok terlerseniz ıslak mendil ya ıslak havlu ile silersiniz.
        Bir de yedek maske koyun doğumhanede bile maske takılıyor bolca lazım olur.

gulapikk Çöp poşeti de köy canım kirlileri vs koyuyorsun çok lazım oluyor

Beyzan ilk hamilelik bilmiyordum canım, çıkartırım dedorantı çok teşekkür ederim❤️ Yedek maske aldım🥰

Beyzan @gulapikk deodorant yerine doğal bir roll on olabilir mi? Bende kendim için düşündüm şuan hijyenik hissetmek lazım sonuçta o sıcakta duş falan yok😒

gulapikk İç zıbın var mı setlerin içinde. Göbek bağı varken pek cit çitli giydirilmiyor da. Bir de kaşık alabilirsiniz. Biberon ilerde meme reddi yaşatabilir. Kasikla veya şırınga ile besleyebilirsiniz. Çaya ilk aşamada ihtiyacınız pek olmaz, süt arttıran en önemli şey motivasyon, süte ve bebeğe inanmak, çevrenizde gereksiz konuşanları uzaklaştırmak, dinlenmek ve en önemlisi bol su içmek. Kabızlık ve gaz çıkışında sorun olabilir. Bence hoşaf/komposto tarzı bir şey götürün faydasını görürsünüz. Deodorant kullanmayın ama kokusuz olarak deotak var onu onerebilirim

gulapikk kendiniz icin sabahlik yada ince yelek..
                Havlu pecete maske kolonya sut arttirmak icin kayisi hosafi hayirli dogumlar 🌺