Sezeryan doğum, hastane çantam 🌸
Deletedmom23234 tabii ki çok memnun olurum❤️
Esenhafsaduru teşekkür ederim canım❤️
gulapikk Çok teşekkürler 🤍🌸
zynn deotakı nerde bulabilirim acaba? İnanın şimdiden çevremdekiler başladı, sezeryan olucaksın sütün olmicak demeye. Mecburum ama bebek dönmemiş yapabileceğim bişey yokki anlamıyorlar. Bende aldım bir umut süt arttırıcı çayı koydum bakalım 🥰 hoşafı gece yapıcam cumartesi sabah götürücem yanımda çok okudum kayısı hoşafı diye. Umarım işe yarar, çok teşekkür ederim❤️🥰
@gulapikk eğer pijaman elbise değilse yanına 1 adet de elbise gecelik almanı öneririm sezeryandan sonra ayağa kalkarken daha rahat edersin. Gelen sezeryan hastalarımız elbiseli gelince biz hemşirecikler çok mutlu oluyoruz😅 Sağlıcakla gelsin bebiş 🌼
Kevseryldrm kesinlikle elbiseyi aldım ve valizimin en üst gözüne koydum bunu giyicem doğumdan çıkar çıkmaz, ah sizleri mutlu etmek bizim için çok önemli biz sizi siz de bizi ❤️ Çok teşekkürler 🥰😍
gulapikk merhaba☺️ Ben de iki gün önce sezaryen oldum. Çoğu eksik şeyleri arkadaşlar yazmış zaten. Onlar dışında ben yanımda emzirme minderi de götürdüm. Aslında herhangi bir yastık da olabilir ama minderin şekli sayesinde emzirirken çok rahat ettim. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
gulapikk Bende c.tesi sabahı sezaryen olucam inşallah 🤗 hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım🙏
gulapikk canım trendyolda var siveno hem doğal hem ucuz listenin ss ini aldım çok derli toplu olmuş🤗sağlıkla gelsin bebişin inşallah 🤗❤️