brfnyildirim bende tam tersi oldu canm 🤣ki doktorlara gorede o deyimin tam tersi oluyor..
Ben oğlumda aşırı acı eksi yedik tatlıdan nefret ettm cikolata kokusu kötü geldi ve oglum oldu ..
Simdi ikinci gebelugim aşırı tatlı yiyorum ama aşırı hatta şeker yüklemesi falanda yapıldı baya suyum falan fazla idi çok tatlı yemekten sandık ama çok şükür bir sknti olmadi ve kizim olucak Allahını izniyle 🤗
Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı
brfnyildirim ben ilk gebeligim kurtaj oldum fakat doğruydu tatlı yedim durmadan erkekti ama inanma yani tesaduf sadece. D
brfnyildirim ben inanmıyorum oldum olası acı, ekşi severim. Hamilelikte de hiçbi aşerme vs olmadı. Sadece ıspanaklı börek istemiştim, bi de hamburger 😋 bi kez de karpuz 🍉 oğlum olucak 🙏🏻🥰
brfnyildirim canımm morelini bozmak gibi olmasında maleseff bende senin gibi düşünmüştüm ekşi yiye yiye oğlan doğurucam nasipse 😂🤦♀️
brfnyildirim Ben hep ekşi yedim kızım olacak. Görümcem de hep ekşi yerdi 2si de erkek oldu.
brfnyildirim tatlı yedim hep kızım olcak 😍❤️
brfnyildirim ben bu genellemelere inanmıyorum ama ben de doğru çıktı. En başından beri ekşi yiyorum. Tatlıdan tiksiniyorum resmen ve kızım olacak inşallah
brfnyildirim hurafeee 😅 bende tutmadı bol ekşi tuzlu yedim oğlum oldu. Annem hep tatlı yemiş kız kardeşim olmuş. İnanmamak lazım
brfnyildirim ilk üç ay mide bulantısından hep ekşi yedim şimdi ekşiden ziyade tatlı şeylere yöneldim tatlı ne görsem saldırıyorum 😂bence alakası yok kızım olucak bu arada
brfnyildirim maalesef yanlış. Gece ikide limon yiyordum Mart ayından beri erik yiyorum ağzıma tatlı hiçbir şey sürmek istemiyorum o kadar ekşi tüketiyorum ve oğlum olacak inşallah
SenaHifa 😂😂 tam da yazacağım kelimer. O kadar çok limon yiyordum ki kesin kız dedim. Allah’tan limon ağacımız vardı sürekli almama gerek kalmıyordu😂. Doktor ilk%99 kız dedi. Tam tahmin ettiğim gibi dedim. İki hafta sonra gidince %100 erkek bu inşallah iki hafta önce kimseye kız olduğunu söylemediniz dedi doktor😂. Az kaldı doğuracam ama hâlâ şoktayım😂
brfnyildirim Ben inanamıyorum. Ama tatlı yiyorum sürekli ve hakkı geliyor INŞALLAH 😂
brfnyildirim ben esksi yedim oglum olucak 😊
brfnyildirim yok canım kızımda hep tatlı yedim şimdi oğlum olcak ekşi daha çok yiyorum :)
Momandbabyy ay bize de ilk önce kız dedi doktorumuz 😂😂 bi de bi teori var ya nabzı 140 tan yüksekse kızdır diye bizim 170 ti tamam dedim isim bile buldum 😂 2 hafta sonra daha yatar yatmaz cinsiyetini gördüm dedi o gün kendime gelemedim eeee herkese yaydım ben isim bile bulmuştum falan diye 😂demekki neymiiiiş hiçbir hurafeye inanmamak lazımmış
brfnyildirim sanmiyorum cnm 2 hamileligimdede deli gibi tatlı yedim geceleri kalkip cikolata cilek receli yerdim kase kase sonuc 2 kızım oldu bundada hep eksi erik cagla falan istiyor cnm ama cinsiyet belli degil daha 19 haftalık pozisyondan göremiyor doktor
brfnyildirim valla ben yiyorum ekşiyi ama doğuracağım Ayşe değil hakkı😂 kim demişse onu halt etmiş
brfnyildirim sürekli erik yedim tatlı yiyince direk istifra ediyordum kızım olacak inşallah
brfnyildirim valla ben hep ekşi yedim tatlı seven ben hamilelikte tatlıdan soğudum cinsiyetimiz erkek 😂
brfnyildirim ben ekşiden tiksindim öyle söyleyim tatlıya zaten düşkündüm iyice düştüm oğlum olucak kesin derken kızım geliyooo🤰