Bu deyim doğrumu kızlarr 😂 inşallah doğrudur çünkü hep ekşi yiyorum
Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı
brfnyildirim Yani sanmıyorum canım sağlıklı olsunlarda ☺️
brfnyildirim ben inanmıyorum ama ben ekşi yedim hep kızım olucak🌸
brfnyildirim hevesini kırmak istemem ama artık limon yemek değil limon olmak istiyordum 😂 hatta tamam ya kızım olacak dedim veee sürpriiiiiz oğlum oluyor 😂
Ben ilk erik aşerdim oğlum oluyor tatliyla aram hoç olmadi son zamanlar tatliya düştüm oda pasta filan saralle yedirmeye calisti eşim ilk günler afedersiniz çıkartmiştim 🤭
brfnyildirim ilk günler hep turşu yedim 2 ay ama oğlum olcak😀
brfnyildirim Kişiden kişiye değişiyor bence kayınvalidem eşime hamileyken sürekli limon yiyormuş bende sürekli ekşi şeyler istiyorum yeşil yeni dünya üzüm koruğu erik vs bebeğim kız 🥰
brfnyildirim benimki doğru çıktı 😂 ama ablamda doğru çıkmadı ☺️
Ekşili, turşulu yedim hep ve oğlum olacak 😂
brfnyildirim bazen canım ekşi istese de genelde tatlı istedim
ve kızım olacak 🌸 yani herkese göre değişiyor bence 🥰
brfnyildirim ekşide yiyorum tatlıda oğlum olacak
brfnyildirim ekşi hiç aramam hamileliğim boyuncada neredeyse hiç yemedim canım hep çikolata tatlı çekiyor ve kızım olacak inşallah🌸
brfnyildirim bence değil ben kızıma hamileyken 9 ay tatlı yedim kız oldu 😂
şimdide aşırı tatlı yiyorum erkek olabilir diye tahminler var 😂
brfnyildirim malesef canım hep ekşi yedim hâlâ da yiyorum ama erkek😂😂😂😂
brfnyildirim bana pek doğru gelmiyor yaa hamileliğim boyunca erik,turşu, vs.eksi şeyler yemek istiyor canım çikolata tatlı hiç istemiyor ama oğlum olucak😊
brfnyildirim hep tatlı iyorum kızım olucak allah izin verirse
brfnyildirim bende tam tersi oldu canm 🤣ki doktorlara gorede o deyimin tam tersi oluyor..
Ben oğlumda aşırı acı eksi yedik tatlıdan nefret ettm cikolata kokusu kötü geldi ve oglum oldu ..
Simdi ikinci gebelugim aşırı tatlı yiyorum ama aşırı hatta şeker yüklemesi falanda yapıldı baya suyum falan fazla idi çok tatlı yemekten sandık ama çok şükür bir sknti olmadi ve kizim olucak Allahını izniyle 🤗
brfnyildirim ben ilk gebeligim kurtaj oldum fakat doğruydu tatlı yedim durmadan erkekti ama inanma yani tesaduf sadece. D
brfnyildirim ben inanmıyorum oldum olası acı, ekşi severim. Hamilelikte de hiçbi aşerme vs olmadı. Sadece ıspanaklı börek istemiştim, bi de hamburger 😋 bi kez de karpuz 🍉 oğlum olucak 🙏🏻🥰