Tugceks supermomsuperbaby evet bende dün sordum kampanya 799 tl yazmışlar kurumu kolay oluyor mu acaba ya
Gzd Kevserturee kevser hanımm, arabadan memnunmusunuz bende offroad almayı düşünüyorumda bi kaç sorum olacaktıı☺
Kevserturee Gzd bebeğim henüz doğmadı kullanmadık daha ☺ ama eve gelince kurduk denedik falan bi sıkıntı olcak gibi durmuyor 😊😊
yagmr Kevserturee kevser hanım benek arabasıno hangi siteden aldınız acaba bende almak istiyorum ama fiyTlar cok pahalı 750e nerede
Kevserturee Haticeyildiz bordo renginde aldım. Orası baya uygun ya ben çok beğendim. Doğuma yakın tekrar gitmek istiyorum ☺
Haticeyildiz Kevserturee bende kahverengi alicam ama albebekte o renk suanda kalmamis ocak sonu gelicek dedi bende o zamanlar almayi dusunuyorum
Kevserturee Rabia88 hiç göründüğü gibi değil eve gelir gelmez kurduk. Evin içinde gezdirdim de tekerleklerinin dönüşü falan çok iyi öyle ağır de degil ama 15 basamak için bişey diyemicem ya 😐
Kevserturee Tugceks canım ben silivri albebekten aldım. Instangram sayfası da ordan da sipariş verebilirsin.
Kevserturee ParamedikAnne teşekkür ederim 😊 kesin bişey diyemicem ya ben nakit alışveriş yapmıştım ama arayıp öğrenebilirsin ☺
Kevserturee Tugceks supermomsuperbaby internetten değil mağazaya giderek kendim aldım 😊 ama aldığım yer internetten de satış yapıyor ☺
Gzd Kevserturee İyi günlerde kullanın insallah☺Peki kapanınca cok yer kaplarmı mesela araba bagajına rahat sığarmı, birde oturma yeri takılıyken kapanmıyo yazılmıs yorumlarda çıkartmakmı gerekiyo🙄
Kevserturee Gzd evet malesef öyle kötü bi özellik var tüm travel sistem bebek arabalarında. Önce oturma koltuğunu cikarcaksiniz. Sonra iskeletini toplayacaksınız. Kapanınca çok yer kaplamiyo ama arabanın bagajı ne kadar bilmiyorum bizimkine rahatlıkla olur 😊
BetlFidanYaln Kevserturee merhaba size bir sorum var ben de offroad bebek arabası almayı düşünüyorum ürün ile ilgili video bulamadım firma oturma ünitesi ile birlikte kapandığını söylüyor ama herhangi bir görseli yok siz kullanan biri olarak oturma kısmı ile kapanma ihtimali var mı