Kevserturee Merhaba hanımlar. Dün bebek alışverişi yaptık kızım için. Elele offroad travel sistem bebek arabasi aldık. Hafif ve kullanışlı bir ürüne benziyor. Ama kullanan tecrubeli anneler varsa yorumlarını bekliyorum. Memnun kaldınız mı?
Nurdan Kevserturee bizde elele offroadı sevmiştik ama arka tekerlekleri çok büyük ve oturma ünitesiyle kapanmıyordu o yüzden elelenin allroad olanını aldık şimdilik memnunuz 😊
Haticeyildiz Kevserturee bende ondan alicam cok sık gorunuyo kullanimida guzeldir umarim kaca aldiniz
Gzd Kevserturee kevser hanımm, arabadan memnunmusunuz bende offroad almayı düşünüyorumda bi kaç sorum olacaktıı☺
Kevserturee Haticeyildiz silivriden aldım. 800 tl. Bende çok beğendim çok şık ve hafif. Inşallah memnun kalırım ☺
Haticeyildiz Kevserturee hangi rengi aldin ben kahverengi alicam bende silivrideki albebekten alicaktim ordan bebek odasida aldim odayi kapida kartla odedim ama bebek arabasina kapida kart secenegi yokmus alamadim bi tane daha buldum 800 liraya ordan alicam
Tugceks Kevserturee canım bende baktım ama 1000 tl ve üzeri hep 800 nerden buldun yani int üzerinden bakıyorum da hep 1000 küsürlü fiyatlar
Kevserturee Haticeyildiz bordo renginde aldım. Orası baya uygun ya ben çok beğendim. Doğuma yakın tekrar gitmek istiyorum ☺
Rabia88 Görüntüsü güzel de çok ağır değil mi bebek araba bebek çantası zor olur diye düşünüyorum apartman girişimiz 15 basamak 😞
Kevserturee Rabia88 hiç göründüğü gibi değil eve gelir gelmez kurduk. Evin içinde gezdirdim de tekerleklerinin dönüşü falan çok iyi öyle ağır de degil ama 15 basamak için bişey diyemicem ya 😐
Kevserturee Tugceks canım ben silivri albebekten aldım. Instangram sayfası da ordan da sipariş verebilirsin.
ParamedikAnne Haticeyildiz peki her ikisinde ki üründe aynı mı acaba çünkü o renk o marka da farklı seride olanlar var da
Kevserturee ParamedikAnne teşekkür ederim 😊 kesin bişey diyemicem ya ben nakit alışveriş yapmıştım ama arayıp öğrenebilirsin ☺
Haticeyildiz ParamedikAnne magaza silivride eger gidip kartla odersen tabiki vardir ama kargoyla istersen kapida nakit odeme yapiyosun bide insatgramda son paylasimi kartla ilgili belki kapida kartla odeme sistemine gecmislerdir
Haticeyildiz Tugceks bebek arabasi almadim henuz ama bebek odasi aldim albebekten arabayida istedigim renk yokmus ocak sonunda gelicek o zaman alicam
Kevserturee Tugceks supermomsuperbaby internetten değil mağazaya giderek kendim aldım 😊 ama aldığım yer internetten de satış yapıyor ☺
Tugceks supermomsuperbaby evet bende dün sordum kampanya 799 tl yazmışlar kurumu kolay oluyor mu acaba ya