yagmr Kevserturee kevser hanım benek arabasıno hangi siteden aldınız acaba bende almak istiyorum ama fiyTlar cok pahalı 750e nerede
Kevserturee yagmr silivri albebek. Instagram ve facebookta da hesapları var ordan sipariş verebilirsiniz 🙂
Esra53 Merhaba kizlar elele allraod albebek de varmı siteye mesaj attım ama dönüş olmadı görsellerde göremedim
Kevserturee Esra53 Esra53 benim aldığım bebek arabasi allroad değil offroad. Aslında sayfa hemen donus yapiyordu 🤔
Kevserturee firdevs valla henüz doğmadı kullanmadık daha 😊 ama kalite olarak çok güzel tekerlekleri falan iyi. Memnun kalacağımı düşünüyorum 😊😊
firdevs Kevserturee teşekkürler canım ya ben İzmir’de oturuyorum ürün de İstanbul’dan geleceği için acaba dedim bir anne olarak sen beğendiysen eminim güzeldir 🙏🙏🤗
Kevserturee firdevs rice ederim ya ne demek. Umarim sende begenirsin. Bebeginizle sağlıklı günlerde kullanırsın inşallah 😗😗😊
bambumsu Kevserturee Merhabalar Kevser hanım, bende video bulamadım hiç bişey sormak istiyordum. Katlama tek elle mi oluyo yoksa çift el mi? Birde travel şekilde 3 parça mı oluyor, iskelet + oto koltugu + portbebe ?
Kevserturee bambumsu çift elle katlanıyor ama üzerinde oturak yeri olunca katlanmıyo. Önce oturttugunuz yeri çıkarıyorsunuz sonra da iskeletini katliyorsunuz. Iskeleti. Büyük olarak hem yatağa hem de oturaga dönüşen şey 😂 ve küçük olarak oto koltuğu gibi olan şey 😂 umarım anlatabilmisimdir 😁😁
bambumsu Kevserturee Nasıl bir isyan edildiyse artık çekmişler 😂Bakmamışım demekki 2 haftadır videolara 😂Tekrar teşekkürler 🙂