almilaumay12 Arkadaşlar cok şükür hersey normal hicbir sorun yok güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim herbirimiz her konttrolde guzel haberlerle dönelim insallah 🌹😊
Haticecakirr almilaumay12 amin inşallah 🌸 nasıl geçti detaylı ultrasonunuz bir sıkıntı yoktur inşallah 🌸
Umrankementt almilaumay12 radyolaji olduğuna emin misiniz ben Perinatolaji olarak biliyorum ve o şekilde randevu aldım şuan bi emin olamadım 🤷
almilaumay12 Umrankementt Evet eminim radyolojiden aldim randevuyu ve gittim ilk cocugumdada ayni sekildeydi hastaneye gore degisiyor olabilir bilemiyorum.
Pelit7 Umrankementt sizinki doğru doğrusu perinatologlar bakar ama her hastanede uzman perinatolog olmadığı için radyologlara da yönlendirilebiliyor gebeler onlarda bakabilir yani siz yanlış almadınız🌸
almilaumay12 Haticecakirr Çok güzeldi muazzzam bir an hiç çıkasım gelmedi.Çok şükür bir sorun yok sizin nasıl gecti gosterdimi prenses yüzünü bir sorun yoktur inşallah 🤗
Haticecakirr almilaumay12 güzel geçti çok şükür herşey yolunda fakat yüzünü göremedik 😂 eliyle ve ayaklarıyla yüzünü kapatmıştı onun için renkli usg alamadık baya utangaç dedi radyolog 😂 inşallah diğer gittiğimİzde kendi doktorumuzda görebiliriz 😂
almilaumay12 Haticecakirr Nazlılar prensesler bizde oyleydik tam yuzune koymus elini kolunu.Allahtan cikolata visne suyu icmistim arkasini dönüp duruyordu bakmayalım diye ama sonunda 3 5 tane yakaladik😍😂😂
Haticecakirr almilaumay12 adlarıyla yaşasınlar inşallah 🙏 bebeğimin kilosu 530 gr boyu 28 cm çıkmıştı o an heyecandan soramadım normal mi diye ama sizinki ne sınırlarda acaba normal mi yakın mı değerleri ☺️
almilaumay12 Haticecakirr Amin inşallah.Gayet normal bizimde kilo 500 gr boyunu şuan hatirlayamiyorum dolu dolu ekrana bakiyordum o sıra 😍😂
Haticecakirr almilaumay12 ay iyi bari ya normal mi acaba diye onu düşünüyordum ☺️ Sağlıklı sıhhatli olsunlarda 🌸 sizin adınız nedir ? Tanışmadık tanışalım
a_burcu_bur almilaumay12 doktorunuz mu 22.hafta gidin dedi acaba. 20-24 arası deniyo ya, ben karar verememiştim de ne kadar geç gidilirse o kadar iyi oluyo sanırım. Biraz daha büyümüş oluyo dimi 😝🥰