a_burcu_bur almilaumay12 doktorunuz mu 22.hafta gidin dedi acaba. 20-24 arası deniyo ya, ben karar verememiştim de ne kadar geç gidilirse o kadar iyi oluyo sanırım. Biraz daha büyümüş oluyo dimi 😝🥰
QOH Cansu-81 Bugün doktorum benim için randevu aldı perşembe günü için perinatoloji doktorundan o bakacakmış detaylı ultrasona.1000tl dediler
ruveyda14 QOH maalesef banada o fiyat özel hastaneler öyle diğer yerler radyoloji buldum ucuza ama emin olamadım oraya gitmekle
a_burcu_bur almilaumay12 doktorum bana 20de yaptır demişti ama buradaki yorumlardan sonra 22ye karar verdim 😝😂 bi de OYAK indirimi demişsiniz, askeriyede misiniz? Detaylı ultrasonda da geçerli demek ki, sanırım %20 falan indirim oluyo.
almilaumay12 a_burcu_bur Eşim askeri personel. Muayanede yari yariya odeme yapiyorum detaylida ise 450 iken 350 odedim.
Sudegzm almilaumay12 Hangi şehir ve hastanede yaptırdınız benim eşimde asker OYAK ile muayene oluyoruz ama detaylı da ne kadar düşer tahmini yorum yapmak için soruyorum
a_burcu_bur almilaumay12 hastane anlaşmasına göre değişiyo demek ki. Muayeneleriniz yarı yarıyaysa çok iyiymiş 🥰
QOH ruveyda14 bilmiyorum bana doktorum öyle söyledi,normal gebeliklerde gerek olmuyormuş 😅 belki ben yanlış anlamışımdır.