EceZ Didem_678 ben de 20. Haftamdayım 5-6 bin adımdan sonra kasılıyorum. Ağırlaşıyorum adım atamıyorum resmen
Kuyumcu Bende 29 haftaya kadar hergun 7 bin adım bardır heralde ama suan erken doğum rıskı bıranda oturuş bakalım ne olcak
Fundaarslan30 HappyMom bizim buralar hep yokuş olduğu için eşim koşu bandı aldı hafif tempoyla yürüyorum bi saat acaba oda aynı etkiyi veriri mi?
Nimet_Gamze34 Önceden 45 50 dk yürüdüm. Şimdi 30 dk zor yürüyorum. Karnım düştü zorlanmaya başladım. 34 haftaya giricem daha. Eşim evdeyken sabahları beraber çıkıyoruz. O yokken ben çıkıyorum. Akşamları çıkmak daha güzel olur ama yalnızda gezmek istemiyorum.
Ygzalp_16 7 haftalık oldum yeni yeni başladım hatta şimdi geldim yürüyüşten..iyi geliyor sanki ya su da çok içiyorum kilolu hamile kaldım yürüyüş yapmazsam yuvarlanarak giderim sanırım doğuma 😁
45ponck Ygzalp_16 Bende 9 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri yani 5 haftalıktan beri yürüyorum iki günde bir üç günde bir iyi geliyor tabii çok fazla yürümüyorum yeni olduğu için daha ama hareketsiz kalmaktan iyidir kabızlığa da iyi gelir.
Dloss Ygzalp_16 Ben de öyle kiloluyken kaldığım için yedikledime hemen dikkat etmeye başladım 8.haftamdayim her gün yürüyorum 10 gündür. Doktorum gunde bir saat dedi😁 Insallah kendimi iyi hissettiğim her zaman yürüyeceğim. Simdiden bedenim alışsın son aylara diye bakıyorum. Doguma fit gideriz inşallah :))
Talyaninannesi Ben 25. Haftamdayım. En fazla 7000 adım atabiliyorum. Bazen 2000 adımda yoruluyorum. Çok kilolu değilim ama bel ağrım çok fazla oluyor aşırı yürüyünce. Doktorumda yürüyebildiğin kadar yürü vücudun seni uyarınca dinlen zorlama demişyi öyle yapıyorum.
FatmanurAyz Didem_678 bende de oluyor aynı sey hamılelıgın basından beri aynı 27 oldk her yürüyüşte aynı agrı saplanıyor hemen ıkı adımda
Hazlannesi20 HappyMom 36 haftalik hamileyim bu gün yürüdüm belime sanci girdi özel bölgede baskı sızılar oldu karnım sertleşti belimin ağrısı ve ozel bölgedeki his hala devam ediyor
svksym Hazlannesi20 bende yuruyunce karnım şişiyor en fazla 30 dk dayanabiliyorum o da çok hizli yuruyemiyorum
Hazlannesi20 svksym çok sık yürümüyorum ben benim ondan kaynaklı diye düşünüyorum sizin nasıl düzenli mi yuruyusleriniz
svksym Hazlannesi20 hayir ama yuruyuse aliskin biriyim çok da severim ama bu hamilelikte yuruyemiyorum karnim şişiyor davul gibi oluyor sertlesiyor yurudukce daha da sertlesiyor sanki o yuzden zorlamiyorum