HakunaMatata inci_inci ben de 36 haftalığım. Gebeliğimin başından beri yürüyüş yapıyorum. Ancak aynı şekilde artık aşağı inanılmaz baskı yapıyor. Çözümü sabah aç karna yürümekte buldum. Daha rahat oluyor, tavsiye ederim :)
inci_inci HakunaMatata sabah o kadar aç uyanıyorum ki cocuk resmen yemek ye yemek ye diye zorluyor beni aç aç imkansiz galiba 😀 sizin çatı ağrısız oluyor mu
svksym Hazlannesi20 hayir ama yuruyuse aliskin biriyim çok da severim ama bu hamilelikte yuruyemiyorum karnim şişiyor davul gibi oluyor sertlesiyor yurudukce daha da sertlesiyor sanki o yuzden zorlamiyorum
ezojuk gulnihal89 bence degil sıkıntılı bir hamilelik gecirmedigim icin doktor baasında egzersiz bolsıvı die söylemisti
minnakvearas HappyMom hergün 45 dakika yürüyorum ilk 3 ay gunde yarim saat yuruyordum doktorum oyle istemisti.
Ftmagull HappyMom 33 haftalık olduk elimden geldiğince hareket ediyorum az da olsa yürümeye çalısıyorum ama hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorm
HakunaMatata inci_inci iştahlı minnoş demek ki 😊 arada oluyor ama yürüyüşle bağlantılı değil. Sadece tok karna yürüyünce bebek aşağıdan çıkıverecekmiş gibi bir baskı oluyor son bir kaç haftadır artık 🙈
CananDmrkle HappyMom 15-20 dakikalık kısa yürüyüşler yapıyorum günde en az 3 defa dinlendiğim için şuan yormuyor 29 haftalığız 😊
Caho1 HappyMom ilk gebeliğim de çok yürüdüm gün oldu 1 saat gün oldu 3 saat faydasını çok gördüm doğumda.. bu yüzden şimdi ikinciye 32 haftalık hamileyim daha çok yürüyorum bol bol geziyorum oluşumla inşallah buda kolay olur Allah bi avazda kurtarsın hepimizi 🤲
Gulsahmina 18 haftalığım ama yürüyüş yapamıyorum bel fıtığından 😩 evde bile bir süpürge açayım akşama bacagimi cekiyor çok kötü 🥺
Elifvolkan2202 Bende hep çıkıcam diyorum evimiz güneş görmüyor hem biraz d vitamini alırım hem de yürüyüş olur diye düşünüyorum ama düşünmeyle kalıyorum dışarı çıkasım gelmiyor maalesef ama bu aralar zorlicam kendimi yarım saat de olsa çıkıcm inşaallah her gün
45ponck Ygzalp_16 Bende 9 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri yani 5 haftalıktan beri yürüyorum iki günde bir üç günde bir iyi geliyor tabii çok fazla yürümüyorum yeni olduğu için daha ama hareketsiz kalmaktan iyidir kabızlığa da iyi gelir.
Lawyerkadin HappyMom 37 hafta oldum ıyıce agırlastım bazı gunler evde bıle yürüyemiyorum. zorlaştı artık. rahme ınanılmaz baskı ve ağrı var
mertinannesi1 Haftamdayım bir aydır her gün sabah kahvaltıdan önce 20 dk yürüyorum bana çok iyi geliyor. Gelince de kahvaltımı yapıyorum. İnşallah doğuma kadar yürüyebilirim