Nly_csr Istanbul sancaktepe bölge hastanesinde anlaşmalı kadın doğum muayne 150 tl detaylı ultrosan içinde 440 tl ödeme yaptım geçen hafta
Umay1m Nly_csr Anlaşmalı derken iş yerinizle mi anlaşması var uygunmus diğer yerlere göre birde renkli görüntü veriyorlar mı iyi bakıyorlar mi
Ayssunn Melisabayndir ne kadar sürüyor bakmaları bir de ilgileri falan nasıldı ben Avrupa yakasında oturuyorum olmadı oraya gelio yaptırırım
Melisabayndir Ayssunn yarım saat sürmüştür herhalde heycandan saatini hesaplamadım ama mesela kızım yüzünü göstermiyordu baya uğraştı yüzünü açması için ve açtırdı da
zeynepemiromer Cigdemtas benimde tarih o döneme denk geliyor orda yapacağım da canım hangi hastane de ne kadar hiç bilmiyorum valla sorup ogrencem artık çok ucuksa fiyatlar mecbur devlet olur
Cigdemtas zeynepemiromer benim görümcem geçen hafta devlette yapmış bende gidip devlette yaptıracam Malatya gidim hemen gün alıcam
saadetyetisen 19 haftalığım Diyarbakır’dan randevu aldım malesef eşimin iş durumundan Siirt’te yaşıyorum ve imkanlar çok kısıtlı Diyarbakır’da özel klinik Prof 500₺ istedi
CigdemDurmaz Kereminannesiiiiiii istanbul Avrupa yakasında Kağıthane de Fehmi Yazıcıoğlu’nda yaptırdım. Fiyat 600tl, CD ve renkli resim istenirse 650 TL . Kendisi tecrübeli bir uzman ve tatlı tatlı her şeyi anlatıyor. Tavsiye ederim.
07-02-2019 Kereminannesiiiiiii kac haftalık siniz suan ben 12 haftalık tana beri dewlete randewu arıom yokta o yuzden sordum 🙂Esenler medıpol 630 TL demıstı avıcenna hastanesinde 500 Du galba yanlıs hatırlamıyprsam
Kereminannesiiiiiii 07-02-2019 ben 17 haftadayım şuan bende devlete normal kadın doğuma gittim oradan yeşil listeye ekliyorlar 1 ay sonraya al randevu dedi bakalım alabilecekmiyim aynı zamanda bir ay sonrasında özelden de randevu alıcam randevu bulamama ihtimalime karşı
Happy-41 Kocaelide detaylı yaptıran varmi bende araştırıyorum ama bulamadım henüz memnun kaldığınız önerebileceğiniz. Perinotoloji olsun dedi doktorum özellikle,RADYOLOJİ var burda da daha çok farkı ne acaba
Kereminannesiiiiiii Happy-41 benim doktorumda özellikle perinatolojiye git dedi radyolojiye gidenler görüntüleri kendi doktorlarına götürüyorlarmış ama benim doktorum bana getir demedi önümüzdeki ay bana gelmeyeceksin dedi
Nurdanizgi Happy-41 soydan iş merkezinde Semih bey varmış alanında baya iyiymiş bende ona randevu aldm bakalm
07-02-2019 Kereminannesiiiiiii ben cok dolu oldugunu bıldıgım ıcın erken actırdım yesıl alana kaydımı bakalım nolcak beklıyrm
Happy-41 Kereminannesiiiiiii benimde aklıma o geldi radyoloji bakar ama yorumlar mi yorumlamak mi birde doktor özellikle perinotoloji olsun diyince o u araştırıyorum.
Smyrnagozde Kereminannesiiiiiii Aksaray tarafında colormed görüntüleme merkezinde yaptırdım. 450 lira
Nly_csr Umay1m sgk anlaşmalı fiyat , detaylı ultrosan 1 saat sürüyor en son renkli kısma geçince eşim içerde telefonla kayıt aldı bir adette resim cıktı veriyorlar
Aryakusveannesi İstanbul gaziosmanpaşa medicalparkta yaptırdım. Sanırım 675 ti. 30 dk dan fazla bakıldı herşeye detaylıca. Her anın kaydını video olarak verdi ve renkli fotoğraf aldım.