bitanembugram Kereminannesiiiiiii Hastane değil di klinikti hastanenin anlaşmalı olduğu yermiş Pendik D.r Halil mesutta 390 tleye yaptırdım cok memnun kaldım kendisi de çok çok iyi bir doktor sonuçları doktoruna göster gözümden kaçan bı şey varsa ya da onun tekrar görmek istediği bişey varsa yine gel ucretsiz bakarım demişti çok ilgiliydi sagolsun
ruveyda14 MerveZMC Akedemi Tıp Merkezi fatih yürüyüş yolunun yukarsında göztepeye çıkarken. İyi bir her aslında sadece işte radyoloji bakıyor diye tereddüt ediyorum
Aynur-13 Kereminannesiiiiiii evet canım detaylı bi şekilde inceledikten sonra 3 tane de çıktı verdiler ama benimkisi siyah beyazdı yarın 2. Defa gidicem bu sefer renkli verilip verilmediğini de sorucam çünkü odadaki resimlerde renklide vardı ben heyecandan soramadım ilk gittiğimde
Mom070 Kubra-66 benim gittiğim gün 21 falan olucaz tam zamanında randevu aldım , memnun kalıcağımı düşünuyorum zaten detaylı ultrasona dair ne varsa yaptığı için doktorum önermiştir ☺️ben doktorumun önermesiyle gidicem kendisine
Aynur-13 Kereminannesiiiiiii amin inşallah yarın biraz daha büyümüş olmuş olucak çok heyecanlı gerçekten ❤️
elaveipek Kereminannesiiiiiii çam ve sakuraya perinatolojiye e nabızdan randevu kesinlikle bulamıyorum ikili test için şans eseri bir tane boşluk buldum aldım ama hergün tekrar tekrar bakıyorum detaylı için bulamıyorum
irem-ferdi Kereminannesiiiiiii Pendik Medipol’de 705 lira, doktorum da Gülseren Yücesoy. İkili tarama testimi de aynı doktor yapmıştı çok ilgiliydi
Aynur-13 elaveipek merhaba 182yi arayıp önce randevu almayı deneyin dolu dicektir muhtemelen randevuların be zaman açılacağını sorun 15gün sonrasında bi tarih söylüyor ve siz de tam 15 gün kala 16:00da arayıp randevu alabilirsiniz başka türlü alınmıyor gerçekten
HaticelKubra elaveipek Kadın doğumda ki doktorunuz size yeşil alan açıyor ondan sonra 182 yi arayıp randevu alıyorsunuz
Esma__ esmerrmm ismini bakırköydede duydum ama forumda okumuştum çok ilgilenmedi filan yazmışlar özelde daha çok ilgilendiğini yazmışlar eee özel dogal olarak
Kuzeyegemoms Ayssunn o hastaneyi biliyorum hiç güzel bi hastane değil avicenna .bence 570 oraya vereceğinize 600 TL Ali ekize verin o muhteşem bi doktor bu alanda
Cigdemtas zeynepemiromer bende Malatya gidicem bende renkli ultrasonu orada yapıcam galiba öyle görünüyor
zeynepemiromer Cigdemtas benimde tarih o döneme denk geliyor orda yapacağım da canım hangi hastane de ne kadar hiç bilmiyorum valla sorup ogrencem artık çok ucuksa fiyatlar mecbur devlet olur