Diclenur_63 hemde nasıl 🥳🥳 son 9 ..
SOON 9🤭❣🤰🤱
Diclenur_63 evet oyle diyolar ama operasyon esnasinda atak gecirirsem
nasul müdahele edicekler bilmiyorum😢
Esraismail perine masajını deneyecegim birde
BhrDnmz rabbim yardımcın olur merak etme 😍😍
Diclenur_63 onu bnde duydum ama korkuyorum yanlıs yapıldıgında kalınlasma ihtimali oluyomus.. bnde acıkcası cekiniyorum burda bi yorumda okumustum.. bazen yorumlar cok etkiliyor insanı
Son 11. Asla zaman geçmiyor aslaaa 🙈
Mavilotta suan normal bekliyorum acikligim var ama ne nişan ne sanci gelmedi ara sira sanci yokluyo bugun muanen var insallah acilma ilerlemistir
Esraismail kalınlaşmamı aaa ilk defa senden duyuyorum 😀😅😀😅yapmiyim ozaman
Crnmrv aksine çabuk geçmesi lazımm😀😀😅😀😅
BhrDnmz sakinleştirici verecekler veya uyutacaklar. Merak etme, en azından dene. Been de bipolarım. İnan genel anestezi de o kadar iyi değil. Hatta benim hastalanmama sebep oldu. 2 kere genel anestezi ile doğum yaptım. Uyanırken şoka girdim birden bire Bi çıkıyorsun bebek yok karnın boş.Uyandırma odasında gözümü açtım. korku oldu bebeğim nerde diye. Çok ağladım. Doğum yaptığımı anlamadım ilk önce. Ben de senin gibi spinal den korkarım diye genel oldum ama o kadar pişman oldum ki. 1 saat uyanamadığım için bebeğime mama verdiler ben de kendime gelemediğim için şoktan dolayı baya bir süre emziremedim bebeğim de emmedi. Yani amacım seni korkutmak değil asla. Ama doktoru iyice tembihledim ben. Ben dedim panik olabilirim korkabilirim beni sakinleştirmeniz lazım. Baştan uyardım, doktor tamam dedi ne olduğunu anlamayacaksın bile dedi. Sen de konuş doktorunla. Benzer durumlardayız. İçini ferah tut. Kendine yöntemler bul. Unutma sadece 10 dk sürecek bebeği almaları. 10 dk nedir ki. Bir yolunu buluruz sakin kalmanın. Allahın izniyle. Bebeğine odaklan, yada ne bileyim seni panik anında sakinleştirecek ne varsa onu yap. Allah yardımcımız olsun
Diclenur_63 bnde burda okudum canm korktum yani 🤭🤭😊😊
Mavilotta ne guzel anlatmissiniz uzun uzun. Insallah iki hafta sonra kontrolde konusucam aneztesi doktoruyla. Aslinda onun bana soyledikleri ve ne kadar samimi geldigi fikrimi degistiricek buz gibi adamsa cesaret edemem bana sicak gelip anlarsa cesaret edebilirim ona guwenmem cok onemli. Bende komple bayilmak istemiyorum aslinda ama korkum daha agir basiyor iste en iyi siz anlarsiniz beni
BhrDnmz inan ben de korkuyorum ama bir şekilde doğum kısmını atlatmamız lazım. Korkarak yaşarsan hayatı sadece seyredersin diye bir söz var ya… O kadar çok korkum var ki… Ama korkularım yüzünden çocuk fikrinden vazgeçmek istemedim. İnadına yaşamak istiyorum tüm korkulara engellere rağmen… Başka türlü bir şansım yok çünkü.
Diclenur_63 dogumunuz oldu mu naptınız merak ettim sizi😊😊
Esraismail merhaba hayır 😀😀😆39 olduk ama gelen giden yok napcam bilmiyorum yawaştan agrılar bastırıyor
Diclenur_63 80 🤰 zaman geçetmii
Diclenur_63 bndede aynı bakalm ne zmN olacak.. acaba sizin fıstık mı önce gelecek benm fıstık mı😀😀😀 saglıkla gelsin kuzucuklar inş 🥰