• Doğum
  • Doğuramayanlarda bugün🤣

Bernadoruk Meryem Ana eli otu alsanz ya kullananlar çok memnun 4 saat içinde doğuma girenler bile var ama inanmanız lazım deneyin bence
    Bernadoruk canım maşAllah 4 kiloyla normal yapabilecek misin çatına ne zaman baktılar kaç haftalıksın bende kilolu bi bebiş bekliyorum yani kilosunu bilmiyorum ama hissediyorum 😍 merak ettim seni de
      Nur55 bugün baktılar ilk normal bi deniycez dediler inş olur🤷🏻‍♀️
      Hilaaall valla bende doktor dedi diye bekledim hep bıgün sezeryandan bahseder gibi oldu yok normal bi deneriz olmadı sezeryan fln dedi
      Bernadoruk benim arkadaşa 4 kilodan fazla bu çocuk normal doğmaz sezeryan demişler çocuk 3500 kilo soğmuş yani cihaz ölçümlerinde yanılma çok sık oluyo bende yaşadım aynı gün içinde çok farklı kilo demişlerdi daha doğmadan 😂😂 çok takılmayın allah yardımcınız olsun zaten doktorlar ona göre bi yol çizmişlerdir siizn için sağlıkla kucağınıza alın🙏🏽🤗
      Hastaneye yatıttığını yazmıştı en son heralde doğurdu bu sefer hadi hayırlısı ama doğum hikayesini merak ettim iyice
      Bernadoruk valla 1 haftadie 2 cm aciklikla sanci bekliyorum canim 39+6 hala dogmaya niyeti yok oglumun 😟😊