68Naciyeee Nişan gelmesinden 3 saat sonrada gerçekleşebilir 1-2 hafta sonrada gerçekleşebiliyor sancınız gelirse kontrol edin doktora gidin ☺️

Benm geçenlerde geldi ama tık yok 😊

68Naciyeee benim nişanım geldiği gün hastanede nst girdim sancıları 60-65 arası açıklığımda 1 cm idi. Doktorum bu şekilde yatırıp strese sokmaya seni gerek yok eğer düzenli sancıların gelirse ya da suyun gelirse hemen gel dedi 32-33 saat sonra suyum geldi ve doğum başlamıştı☺️ Ama kişiden kişiye fark ediyor süreç

68Naciyeee nişan geldiyse sancıların da gelir umarım cnm 1 hafta sonra doğum yapanda oluyor sancı kasılma bebekte sertleşme toplanma gibi şeyler oluyor mu🌸

Nisan dediginiz sey birkere geldikten sonra kesilirmi yoksa devam edermi ayni sekilde gelmeye

suscarparimm doktor perşembe gel dedi sunı sancı ile doğum olacakmis eğer o güne kadar doğum olmazsa

Kayabebekk benim 1 günu geçti geliyor doktor kıpkırmızı olmadığı sürece normal dedi

68Naciyeee bende bugün gittimm34+5 2 kere nstye girdim sancım çıktı ama ben hissetmiyorum

Gulsen4224 yalancı sancı sanırım nst de hiç sancı çıkmadı malesef.kasılmalar oluyor merdiven inip çıkıyorum umarım kendi sancim ile doğururum