Sabah nişanım geldi hiç sancım yok.Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı? Doğum ne zaman başlar acaba 39 haftalık hamileyim
Nişan gelmesi
68Naciyeee Nişan gelmesinden 3 saat sonrada gerçekleşebilir 1-2 hafta sonrada gerçekleşebiliyor sancınız gelirse kontrol edin doktora gidin ☺️
Benm geçenlerde geldi ama tık yok 😊
68Naciyeee benimde sabah geldi ama bende de başkanbişi yok
68Naciyeee Benim de 1 hafta oldu ben de bekliyorum bakalım 🙊
68Naciyeee nişanın geldiğini nasıl anladınız? Çok merak ediyorum.
68Naciyeee benim nişanım geldiği gün hastanede nst girdim sancıları 60-65 arası açıklığımda 1 cm idi. Doktorum bu şekilde yatırıp strese sokmaya seni gerek yok eğer düzenli sancıların gelirse ya da suyun gelirse hemen gel dedi 32-33 saat sonra suyum geldi ve doğum başlamıştı☺️ Ama kişiden kişiye fark ediyor süreç
68Naciyeee nişan geldiyse sancıların da gelir umarım cnm 1 hafta sonra doğum yapanda oluyor sancı kasılma bebekte sertleşme toplanma gibi şeyler oluyor mu🌸
Nisan dediginiz sey birkere geldikten sonra kesilirmi yoksa devam edermi ayni sekilde gelmeye
suscarparimm doktor perşembe gel dedi sunı sancı ile doğum olacakmis eğer o güne kadar doğum olmazsa
iremcandir9 pembemsi kahverengi gibi akintı geliyor.Rahim ağzını mikroplara karşı koruyormuş
Kayabebekk benim 1 günu geçti geliyor doktor kıpkırmızı olmadığı sürece normal dedi
68Naciyeee nişan dediğiniz nasıl bişey acaba 😃🙂
68Naciyeee bende bugün gittimm34+5 2 kere nstye girdim sancım çıktı ama ben hissetmiyorum
Gulsen4224 yalancı sancı sanırım nst de hiç sancı çıkmadı malesef.kasılmalar oluyor merdiven inip çıkıyorum umarım kendi sancim ile doğururum
68Naciyeee inşallah canım kendi sancın ile kolayca doğum olur 🤲🏻🌸