Cilekkz-22 Zeynep_18 heheheh sensin süper kız 😄😄😄 evlatlarımızın bize ihtiyacı var şimdi biz yorgun düşersek dinlenmezsek onları nasıl mahrum etcez ilgiden sevgiden kıyamam kii 😪😪
irorkay Zeynep_18 ben 29 a gireceğim fakat geceleri asla uyuyamıyorum rahat olamıyorum bir türlü 🤦🏼♀️🤷♀️ belim ağrıyor yok kalçam ağrıyor. Umarım ilerleyen haftalarda böyle olmam
26Merve Zeynep_18 34 hafta dan selamlar.. Bende öyleyim ama ağrılardan uyuyamıyorum da mumya ya döndüm
Zeynep_18 26Merve benim çok ayak ağrım ve kramplarım oluyor geceleri uykumdan uyandırıyor magnezyum bile fayda etmiyor
Aysn0232 Zeynep_18 bende 34 teyim inan kahvaltı yaptım geri uzandım okadar çok yorgunum ki beynim sulanmış gibi 🥴😅
Esra_42gunindi Zeynep_18 aa bizde 33+2yiz 😂 ağırlaşıyoruz artık canım benimde bişey yapasım gelmiyor artık rahat bile oturamıyorum yatıp panda gibi yuvarlanıyorum 😂
Esra_42gunindi Zeynep_18 ayy canım ben bugünü neden pazar sandığımdan 33+2 demiştim ama cumartesiymiş 🤣🤣 10 temmuz Allah nasip ederse 🥰
Kumru_ Zeynep_18 Ben 10+4üm kafamı koyduğum yerde gözüm daliyor. Sonra kafama oyuncak yiyerek uyanıyorum oğlum sağolsun 😂😂
Zeynep_18 Kumru_ ilk haftalarda oluyor öyle ya, bide senin oğlan varmış daha zor valla Allah sabır versin 😬