Cilekkz-22 Harryer34 kız ne dolusu ayın 31 inde 11.45 e randevusu var ilke hanımın sen nerden duyuyosun dolu olduğunu da söylüyorsun
Cilekkz-22 Harryer34 doktorla konuştuğun gün uygulamaya gir randevu bölümünde takvim var ya orda gün gün sırayla bak bulursun hemen
Cilekkz-22 Harryer34 ben irmete gittiğimde öyle yapıyodum doktor bana şu zaman gel diyodu bende odasından çıkar çıkmaz uygulamayı açıyodum gün gün bakıyodum ve randevumu alıyodum 😄
Cilekkz-22 Harryer34 zaten onun devamlı hastası olursan randevusuz da gitsen ücreti alan sekreter doktorun sekreterini arıyor böyle böyle hastanız var geldi deyince hemen tamam diyo ve sırayı veriyo ama tabi yoğunluğunada bağlı
Harryer34 Cilekkz-22 ne bilim ya sonucta 9 ay boyunca doktor herseyinle ilgilenecek rahat olmam lazım aklımda her gecenı sormam lazım
Cilekkz-22 Harryer34 denemeden tanıyamazsın doktorları git salih beye bi dene bakalım hoşuna gitmezse o zaman tekrar başka bi doktor denersin
Harryer34 Cilekkz-22 ya ben irmetti aradım bi ara ordakı kadın bana hazırana ait randevu sistemi 25 inde acılıyor dedı
Cilekkz-22 Harryer34 kız sen randevunu aldın yaa daha neyi sorguluyosun niye arıyosun ayın 1 inde randevun var işte
Cilekkz-22 Harryer34 nida hanımı iyi duydum ama özele gerçekten para dayanmıyor o yüzden devlete devam ediyorum ben 🙄
EdaBr Harryer34 merhaba, ben 32 haftalık oldum. En başından beri Nida Hanıma gidiyorum gayet memnunun kendisinden. Özellikle panik biri olmadığı için beni çok rahatlatıyor kendisi. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.