Cilekkz-22 Harryer34 irmet uygulamasını indirsene telefona canım orda tahlil sonuçlarını da görüyosun randevunu da alabiliyosun aramaya gerek kalmıyor ki
Cilekkz-22 Harryer34 kız ne dolusu ayın 31 inde 11.45 e randevusu var ilke hanımın sen nerden duyuyosun dolu olduğunu da söylüyorsun
Cilekkz-22 Mlhameliha ama şöyle bişeyde var birinin memnun kaldığı doktordan sen memnun kalmazsın şahsen benim orda gittiğim doktorda tavsiye edilen biriydi ama ben sonradan memnun kalmamaya başladım 🙄
Harryer34 Cilekkz-22 ya ben irmetti aradım bi ara ordakı kadın bana hazırana ait randevu sistemi 25 inde acılıyor dedı
Harryer34 Cilekkz-22 cok tesekkür ederım ayın 1 aldım ama bişe sorcm daha sonra kolayca randevu bulabılırmıyım acaba
Cilekkz-22 Harryer34 doktorla konuştuğun gün uygulamaya gir randevu bölümünde takvim var ya orda gün gün sırayla bak bulursun hemen
Cilekkz-22 Harryer34 ben irmete gittiğimde öyle yapıyodum doktor bana şu zaman gel diyodu bende odasından çıkar çıkmaz uygulamayı açıyodum gün gün bakıyodum ve randevumu alıyodum 😄
Cilekkz-22 Harryer34 zaten onun devamlı hastası olursan randevusuz da gitsen ücreti alan sekreter doktorun sekreterini arıyor böyle böyle hastanız var geldi deyince hemen tamam diyo ve sırayı veriyo ama tabi yoğunluğunada bağlı
Harryer34 Cilekkz-22 ne bilim ya sonucta 9 ay boyunca doktor herseyinle ilgilenecek rahat olmam lazım aklımda her gecenı sormam lazım
Cilekkz-22 Harryer34 denemeden tanıyamazsın doktorları git salih beye bi dene bakalım hoşuna gitmezse o zaman tekrar başka bi doktor denersin