GulcanDongel Sevdaelmc onu bnde denedim o ay kaldım, çok işe yarıyo, bide yüz üstü yatıp yumurtlama hangi tarafta olursa o ayağını içe büküyorsun, onuda yapmıştım. Şükür şuan 18+4 haftalığım 🥰
Bfduam Sevdaelmc İnş canım, dua et, altı günüm kaldı. Adet belirtileriyle benzer olduğundan anlayamıyor insan. Olursa farklı bi belirti sorarım yine sana.
Mineyakup Bfduam Amin inşallah saolun cümlemizin Rabbim isteyip te olmayan herkese nasip eder İnşaallah 🤲
Sevdaelmc Bfduam tamam canım evet adet sancıları çekmiştim bende hiç ihtimal vermemiştim ama şükür inşallah seninde güzel haberinin alırız canım ederim tabiki dualarım senle 🙏🏻
Sevdaelmc EmineDD diz dirsek pozisyonu canım instada birebeningünlüğü sayfasına girip bakarsanız eğer görürsünüz 😇
EmineDD Civcivim000 ağrıdan sanırım ben anlıyorum sağ olcağı zaman sağ sol olcağı zaman sol ağrıyo benim bazen sağada vuruyor ama çogunluk o ayki tarafa vuruyor bilemedim
GulcanDongel Civcivim000 doktora gidip yumurta takibi yaptı doktor o söylemişti nerede olduğunu o yüzden biliyorum.