EmineDD Civcivim000 diz dirseği anlamadım yatış pozisyonuda varda dizi içeri çekiyorsun o değil sanırım onlar ilişki pozisyonundan bahsediyor sanırım diz dirsek üzerinden duruş şeklinde sanırım
Civcivim000 EmineDD Google yaz istersen çizim şeklinde oluyor doggy pozisyon diyorlar o galiba ben de tam haki değilim ama😀diz dirsek pozisyonu diye yazınca çıkıyor
EmineDD Civcivim000 ağrıdan sanırım ben anlıyorum sağ olcağı zaman sağ sol olcağı zaman sol ağrıyo benim bazen sağada vuruyor ama çogunluk o ayki tarafa vuruyor bilemedim
Sevdaelmc EmineDD diz dirsek pozisyonu canım instada birebeningünlüğü sayfasına girip bakarsanız eğer görürsünüz 😇
GulcanDongel Civcivim000 doktora gidip yumurta takibi yaptı doktor o söylemişti nerede olduğunu o yüzden biliyorum.
giresun Sevdaelmc dun aşırı derecede kadın ağrım vardı bugünde kahverengi akintim başladı leke leke şeklinde değil baya geliyor normal mi? 2 gün önce beta 55 cikti
Sevdaelmc giresun canım sen yarın bir beta baktır doktorlar normal olabilir diyor ama inşallah güzel sonuçlar alırsın
Alparslanvealmilam Ya ben bulamadım da farklı hesaplar da çıkıyor acaba Esra hanımın tam hesabını yazabilir misiniz
GulcanDongel Alparslanvealmilam ben söyliyim size. İnstagram hesabı birgebeningunlugu bu şekilde yazın çıkar.
giresun Sevdaelmc işte kahverengi akıntı için çokta normal olmadığını söyledi pazartesi tekrar tahlil yapilcakmis ve ilaç vercekmis