byzza16 Mammyy benim normal doğum tarihi 15 Ağustos ama sezaryen olunca 38 de alınıyor ya 2 hafta önce o zamanda 2 ağustosa denk geliyor
Glrshn Durubatu hemde nasıl nasıl 😂 haklısın inşallah bizede sıra gelir hallederiz birde sıcaklar bizi mahvedecek zaten 🙈
Durubatu Sinemdmrcoglu Bende liste yapıp topluca halledicem internetten de biseyler aldım ama geri gönderdim falan uğraşmak istemiyorum görüp almak en iyisi
Sinemdmrcoglu Durubatu aynen kapı süsü terlık magnet falan onları netten sıoarıs verıcem sadece hazıranda
-Cansu- @Durubatudoğum 28+6 haftayı doğum 7 ağustos gibi gözüküyor odamız tüm kıyafet bakım ürünü eşyamı hazır tek eksiğimiz bebek arabamız kaldı onu da araştırma içindeyiz 🤗😍 inşallah hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı 😍
Portakalgeliyor Durubatu Allaha şükür kıyafet o bu şu bitti bir idareten dolap ve beşik alacağım kendi eksiklerim var okadar nasipse az kaldı :) kıyafetleri de yıkama ütüleme işi dolap aldığımuz zamana bağlı :)
Mutluolmaliyim belisslinaa doktorunuz ne diyor kilo almalısın diyormu bende 48 e düşmüşüm almalısın diyor doktorum