Durubatu Sinemdmrcoglu Bende liste yapıp topluca halledicem internetten de biseyler aldım ama geri gönderdim falan uğraşmak istemiyorum görüp almak en iyisi
kahve-cekirdegim Sinemdmrcoglu benimde 25+4 şuan ama doğum 31 Ağustos görünüyor nasıl oluyor sezeryan falan diye mi sizin :)
byzza16 Mammyy benim normal doğum tarihi 15 Ağustos ama sezaryen olunca 38 de alınıyor ya 2 hafta önce o zamanda 2 ağustosa denk geliyor
Glrshn Durubatu hemde nasıl nasıl 😂 haklısın inşallah bizede sıra gelir hallederiz birde sıcaklar bizi mahvedecek zaten 🙈
Sinemdmrcoglu Durubatu aynen kapı süsü terlık magnet falan onları netten sıoarıs verıcem sadece hazıranda
-Cansu- @Durubatudoğum 28+6 haftayı doğum 7 ağustos gibi gözüküyor odamız tüm kıyafet bakım ürünü eşyamı hazır tek eksiğimiz bebek arabamız kaldı onu da araştırma içindeyiz 🤗😍 inşallah hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı 😍
Portakalgeliyor Durubatu Allaha şükür kıyafet o bu şu bitti bir idareten dolap ve beşik alacağım kendi eksiklerim var okadar nasipse az kaldı :) kıyafetleri de yıkama ütüleme işi dolap aldığımuz zamana bağlı :)
Mutluolmaliyim belisslinaa doktorunuz ne diyor kilo almalısın diyormu bende 48 e düşmüşüm almalısın diyor doktorum