Aycicegim Nefs-Nr Amin inşallah Allah razı olsun canım tüm bekleyişte olanlara hayırlısı ile nasip etsin Allahım 🌺
Aycicegim Hayalleredogru Hns2021 Rjn5656 Ediz101019 blue5 Minnos_huzur44 durununannesiiiiii Seva_aa anneligeadimadim Nefs-Nr Zehra2938 sdmr20 AhuAli Gulce5038 Yenianneadayi2208 Biranneadayiiii Edanr11 Ozcifci Yasemin_35 hlltpc Sevda-23 damlakardelen Sevda-23 Hayalleredogru Kızlar transferim 1buçuk saat sonraya ertelendi. 2 tane çözülen embriyo dondurulurken 4AA kalitedeymiş, çözülünce kalitesi düşmüş yine transfer edilirdi ama biz en iyisini istiyoruz dediler o yüzden ertelendi şimdi tekrardan 2 tane çözecekler. Vardır bunda da bir hayır sedyeden kalktım bekliyorum şimdi 😔
Aycicegim Yenianneadayi2208 yaa nasıl mutlu oluyorum Allah sizlerden razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın inşallah ❤️
Aycicegim Edanr11 yaa çok sağolun inşallah, bana halen hayal gibi gelıyor duygulanıyorum Rabbim tüm bekleyişte olanlara nasip etsin 🤲🏻❤️
Yasemin_35 Aycicegim Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏼 Dua ettim sizin için. Sorunuz olursa seve seve cevaplarım. Transferden sonra kendinizi yormayın. 3 gün tadını çıkarın, bol bol dinlenin, film izleyin 🌸
Aycicegim Yasemin_35 ne güzel maşallah size 🥰 Rabbim inşallah tüm bekleyişte olanlara ve banada hayırlısıyla nasip eder 🤲🏻❤️
Hayalleredogru Aycicegim ağaçtan düşeni ağaçtan düşen anlar kuzum inşallah sana tutunacak minişin 🥰 biz 33 haftalık olduk Bile darısı size olsun🥰 kaçıncı gün embriyosu
Aycicegim Hayalleredogru yaa ne güzel maşallah çok zorlu süreçlerden geçtim çok üzüldüm ağladım dua ettim hep imtihandır dedim asla isyan etmedim. Çok şükür transfer günüm geldi bütün tahlillerim hep güzel geçti inşallah bundan sonrasıda iyi olur 🤲🏻❤️ 13 embriyom vardı hepsi 5 gün. Tek embriyo transfer edecekler. 2 aydır bekliyorum Rahim dinlenme yaptık
Gulce5038 Aycicegim 18 haftalıgız cok şükür ilk deneme de oldu pozitif ol sana tavsiyem korkma stres yapma
Aycicegim Gulce5038 benimde ilk denemem olcak kimselerde haber vermedik eşimle başından beri başbaşa hallediyoruz zaten gurbette yaşıyoruz yarın transfer olcak diyede merkezde kalmaya geldik kaç kez muayne için 130 km yol geldik çok zordu benim için hayırlısı ile Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah ❤️