Aycicegim Sizler dua ettikçe çok duygulandım ağlama geldi, hepinizden Allah razı olsun Rabbim sizlere yuvanızda evlatlarınızla sağlıklı uzun ömürler yaşamayı nasip etsin ❤️❤️❤️
durununannesiiiiii Aycicegim rabbim hayırlısı versin inşallah istediğiniz gibi sonuçlansın bende okudum
Aycicegim Hayalleredogru Hns2021 Rjn5656 Ediz101019 blue5 Minnos_huzur44 durununannesiiiiii Seva_aa anneligeadimadim Nefs-Nr Zehra2938 sdmr20 AhuAli Gulce5038 Yenianneadayi2208 Biranneadayiiii Edanr11 Ozcifci Yasemin_35 hlltpc Sevda-23 damlakardelen Sevda-23 Hayalleredogru Kızlar transferim 1buçuk saat sonraya ertelendi. 2 tane çözülen embriyo dondurulurken 4AA kalitedeymiş, çözülünce kalitesi düşmüş yine transfer edilirdi ama biz en iyisini istiyoruz dediler o yüzden ertelendi şimdi tekrardan 2 tane çözecekler. Vardır bunda da bir hayır sedyeden kalktım bekliyorum şimdi 😔
Rjn5656 Aycicegim hic ağlama uzulme de. Hakında hayırlısı neyse o olsun cnm benim tüm dualarimiz seninle . 🌼🙏
Seva_aa Aycicegim tabii ederiz canim ben bugun transfer oldum insAllah sizinkide guzel gecer ve bebeklerkmiz bize tutunur
Aycicegim Seva_aa inşallah canım benim nasıl geçti sizin? İdrara sıkışık olmamız gerekiyormuş kaç lt su bitirdiniz dayanabildiniz mi nasıl transfer yapıldı
anneligeadimadim Aycicegim ben de okudum, Rabbim yardımcınız olsun insAllah güzel haberlerle dönersiniz🤲🏻🤲🏻🥰
Seva_aa Aycicegim soyle soyleyeyim canim cok garip ama guzel bir hiss idrara sikisik olmak biraz beni zorladi acikcasi 13:00 da transferim vardi en son 11:00 de tualete gitdim 1 litreye yakin su tuketdim transfer oncesi baya sikisik hiss ediyordum zaten transfer toplam 4 dakika surdu cok qarip guzel bir andi ultrasonda size gosteriyolar zaten tek canimi acitan spekulum denen alet varya oydu agrisiz ve asiri cabuk bir olay
Seva_aa Aycicegim sonra biraz dinlenip eve gonderdiler biraz dinlenmemi is falan yapmam soylendi ilaclarim devam olucak estrofem,progestan fitil ,folik asit birde kan sulandirici kullaniyorum canim🥰❤️ basga ne sorun olursa buyur
Aycicegim Seva_aa benimde transfer saatim ertelendi doktorum ameliyatı varmış saat 13de olacak. Dr bugun peridnol başlatmıştı o mu yaptı bilmiyorum ishal gibi oldum. Estrofem progestan iğne fitil folik asıt falan devam ediyorum bende enox iğne vermişti henüz onu kullandırmaya başlamadı
Nefs-Nr Aycicegim okudum canımm rabbim emeklerinin karşılığını versin bu yolda uğraşan çaba gösteren herkesee nasip etsin rabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aycicegim Nefs-Nr Amin inşallah Allah razı olsun canım tüm bekleyişte olanlara hayırlısı ile nasip etsin Allahım 🌺