• Doktor kız dedi ama?

Asli ay ne güzel. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana ultrasonda bebegide gösterdi eli ayağı net görünüyordu doktorda iyi gibiydi ama bilemedim 😔 açıkcası tahmin olduğu için ümitlenmiyorum. Devlette mi öğrendiniz ?

• C34 bunu yanıtladı.

Benim özelde erkek dedi 9. Haftada.. 12 de kız gıbı dedıi suan netlestı kız😊Değişebilio ama az bi olasılık

Srknsmg ya hep kız deyip erkek cıkan cok oluyo sizinki tam tersi

Ya 9 cok erken ben hiç inanmamıştım zqten bebeğin genital organları 12 de tamamlanıomus. Kemık yapısına gore tahmın etmıstı galıba. Ama 12 de kız gıbı deyınce daha inanmıştım. 16 da tamam artık kız dedi😊

Srknsmg evet sizinki biraz erken olmuş 😊 ama en azından kızı tutturmussunuz ne güzel 😍

Ben de 12. haftada ikili tarama testi yaptım doktor yüzde 51 kız dedi . 13.haftada bi daha gidicem.bakalım belkı netleşir🙈 baştan beri erkek hıssedıyorum ☺ Acaba boyle içine doğup tutan oldu mu . İlk hissedılen de çok önemlı diyorlar. hayırlısı tabi👶

SemihenayArslan ben ilk gebeliğimde sizin gibi erkek hissediyordum 12+4 günlükken özelde öğrendim erkekti ☺ Herkes kız Demişti ekşi aşeriyorum diye ama ben hep erkek hissediyordum. ☺ Sizinde Allah gönlünüze gore versin

Sonay canım bana da doktor ilk kız sanki demişti kendini göstermediği için nitekimdede öyle oldu😊 yine hayırlısı neyse o olsun inşallah 😊

Dilek6121 kız mı yani bebeğiniz ? Devlette mi öğrendiniz 😏

Devlete hiç gitmedim canım, doktorum yoktu başka hastaneye gitmiştim çok uğraştı gostermedi dedi kız olabilir 2 gün sonra kendi doktoruma gittim kız dedi ve şuan 33 haftalığız😊

Sonay ay amin inşallah ya ☺Kız da başım üstüne ama gönlüm de hislerimde erkek diyor ☺