Sonay Mrb hamileler ben bugün ikili tarama testine gittim devlete. Doktordan rica ettim cinsiyetini söylemesi için kız gibi dedi çok sevindim. Sizce değişir mi böyle olupta değişen yada değişmeyen var mı ? 😏
selindalyanda Sonay bende 12+4 şuan 12+1 de fetale girdim babana da kız dedi ama 2 hafta sonra daha net belli olur dedi, bakalım hayırlısı ile görücez☺
pamuksekerinannesi Sonay Bana ikili testte kıza benziyor dedi 14+5 günlükken de kendi doktorum bacak arası boş kıza benziyor ama organı görmeden net konuşmak istemiyorum dedi.. Bakalım 1 ay sonra öğrenicem İnşallah değişmez 🙏
Asli Sonay 11 haftalıkken 2 li taramada tahmini kız demişti şuan 15+4 günlüğüz bugün net olarak öğrendik kızım olacak ( bu birazda dr tecrübesine ve kullandığı cihazlara bağlı)
Sonay Handeaslan39 valla bna olur diyen oldu ama sonrada değişen de oluyormuş . 12+4 günlük ultrason da
Handeaslan39 Sonay ilk gebelıgımde öyle bişey yaşamadım canım ama zannetmem ben oğlumu 13 haftalıktı öğrenmiştim pipisini göstermişti çok net 😃
Sonay Handeaslan39 bnada orda pipi göremedim yinede belli olmaz sevinmeyin dedi koz çok istiyorum bitane oğlum var ☺
Handeaslan39 Sonay valla hayırlısı neyse o olsun canım sağlıklı olsunsa bende çok merak ediyorum kaç haftalıksın 😍🙂
Dilekk Sonay aynıyız banada kıza benziyo dedi doktorum benimde içinden erkek geçiyordu hep ☺ Benimde değişir inşallah ☺
Sonay selindalyanda Allah gönlüne gore versin ☺ Benim oğlum var kızım olsun istiyorum . Sizin ilk gebeliğiniz mi ?
selindalyanda Sonay Amin inşallah 🙏🏻 Evet benim ilk gebeliğim kız erkek farketmez diyoruz ama merak etmeden de olmuyor ☺ Sağlıkla kucağamıza alalım yavrularımızı inşallah 🙏🏻💕