Mrb hamileler ben bugün ikili tarama testine gittim devlete. Doktordan rica ettim cinsiyetini söylemesi için kız gibi dedi çok sevindim. Sizce değişir mi böyle olupta değişen yada değişmeyen var mı ? 😏
Doktor kız dedi ama?
Sonay ikili teste belli oluyor mu canım
Handeaslan39 valla bna olur diyen oldu ama sonrada değişen de oluyormuş . 12+4 günlük ultrason da
Sonay ilk gebelıgımde öyle bişey yaşamadım canım ama zannetmem ben oğlumu 13 haftalıktı öğrenmiştim pipisini göstermişti çok net 😃
Handeaslan39 bnada orda pipi göremedim yinede belli olmaz sevinmeyin dedi koz çok istiyorum bitane oğlum var ☺
Sonay valla hayırlısı neyse o olsun canım sağlıklı olsunsa bende çok merak ediyorum kaç haftalıksın 😍🙂
Handeaslan39 aynen inş cnm . 12+4 günlük şuan
Sonay bende 12+4 şuan
12+1 de fetale girdim babana da kız dedi ama 2 hafta sonra daha net belli olur dedi, bakalım hayırlısı ile görücez☺
- Düzenlendi
selindalyanda Allah gönlüne gore versin ☺ Benim oğlum var kızım olsun istiyorum . Sizin ilk gebeliğiniz mi ?
Sonay Amin inşallah 🙏🏻 Evet benim ilk gebeliğim kız erkek farketmez diyoruz ama merak etmeden de olmuyor ☺ Sağlıkla kucağamıza alalım yavrularımızı inşallah 🙏🏻💕
Sonay Bana ikili testte kıza benziyor dedi 14+5 günlükken de kendi doktorum bacak arası boş kıza benziyor ama organı görmeden net konuşmak istemiyorum dedi.. Bakalım 1 ay sonra öğrenicem İnşallah değişmez 🙏
erken bence cinsiyet belli olması için ama İnşAllah gönlünüze göre olur 😊
selindalyanda âmin inş. ☺
pamuksekerinannesi banada oyle dedi organını görmediği için. 😏
Sonay Beklicez artık😔 Sağlıkla gelsinlerde beklemeye razıyım🙏😍