• Doktor kız dedi ama?

Sonay bana özelde tam 12 haftada erkek dedi 15 hafta devlet te kız dedi değişir

Sonay Amin inşallah 🙏🏻 Evet benim ilk gebeliğim kız erkek farketmez diyoruz ama merak etmeden de olmuyor ☺ Sağlıkla kucağamıza alalım yavrularımızı inşallah 🙏🏻💕

Sonay Bana ikili testte kıza benziyor dedi 14+5 günlükken de kendi doktorum bacak arası boş kıza benziyor ama organı görmeden net konuşmak istemiyorum dedi.. Bakalım 1 ay sonra öğrenicem İnşallah değişmez 🙏

erken bence cinsiyet belli olması için ama İnşAllah gönlünüze göre olur 😊

EgeBebek Hayırlısı olsun artık Napalım erkekte olursa oğlum sevinecek 😂

Deris oğlumda 12+4 günlükken özelde öğrendim ikinciside 12+4 inş doğrudur .

Vallhi seni üzmek istemem ama devlette banada ikili testte kız olacak demişlerdi kendi özel doktorum erkek dedi bugun detaylı ultrasona gırdım oda erkek dedi oğluşumuz olacak değişti.Bence ikili test bunun için erken Allah saatlı sıhatli hayırlı evlat versin

ElifDenizCanbaz Haklısınız oyuzden pek ümitlenmek istemiyorum ama bi kızım olsun çok istiyorum. Olmazsada Allah'ın takdiri 😊

Sonay 11 haftalıkken 2 li taramada tahmini kız demişti şuan 15+4 günlüğüz bugün net olarak öğrendik kızım olacak ( bu birazda dr tecrübesine ve kullandığı cihazlara bağlı)

Sonay ben 13 haftalıkken gittim kıza benzıyor dedi 16 haftalıkken birdaha gittim kesin kız oldugu netleşti önceden kıza benzetiyorlarsa yüzde 70 kız oluyor canım 😊

Asli ay ne güzel. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana ultrasonda bebegide gösterdi eli ayağı net görünüyordu doktorda iyi gibiydi ama bilemedim 😔 açıkcası tahmin olduğu için ümitlenmiyorum. Devlette mi öğrendiniz ?

• C34 bunu yanıtladı.

Benim özelde erkek dedi 9. Haftada.. 12 de kız gıbı dedıi suan netlestı kız😊Değişebilio ama az bi olasılık

Srknsmg ya hep kız deyip erkek cıkan cok oluyo sizinki tam tersi