Deryaadem NaneLimon36 ben ilk kızımda kullandım mama kullandığımız içi gaz sıkıntımız baya hafifletmisti Dr browns çok pahalı olduğu için yerine o tarz alternatif farklı markalar alıyor çoğu kişi
NaneLimon36 Deryaadem lansinoh da gaz sıkıntısını bayağı azlatiyormus kullananlar öyle söylüyor inşallah memnun kalırız 😊 çok teşekkürler eğer olmazsa Dr. Browns aklımda 😊
Mumyy NaneLimon36 çalışan bir anne olarak bebeğimi bırakmak zorunda kaldım ve lansinoh kullandım aslnda Avent almıştım lansinoh göğüs pompasından çıkmıştı ve uzun süre lansinoh kullandım çok şükür meme reddi yaşamadık çünkü akışı çok az bebeğin çekmesi için cabalamasi gerekiyor 2. Gebeliğim yine lansinoh elimin altında bulunsun istiyorum
Minigim-ben Haticesari35 merhaba biberonu denediniz mi? Ters çevirdiğinizde bebeğiniz emmeden akıtma yapıyor mu? Ben de dün aldım, egikken akıtma yapıyor, meme ucunu birkac kez sıkıp bıraktığımda ters çevirsem de akitmiyor.Bu durum normal mi? Bozuk mu yoksa?
Haticesari35 Minigim-ben ben daha kullanamadım fakat yorumları okudugumda anne gögsüne en yakın biberon dediler ve bebek emmeden akıtma yapmıyormuş diye okudum
NaneLimon36 Minigim-ben dün sipariş verdim şu an kargoda görünüyor 160 ml olan başlık Small ağızlık, 240 ml olan M ağızlık ikisini de aldım gelsin su ile deneyip haber vereyim. Eğer içinize sinmediyse değiştirin
Minigim-ben NaneLimon36 cok sevinirim yazarsanız🥰 vallahi sinmedi ama kullanımını bilmediğim için saticiyi da boş yere uğraştırmis olmak istemiyorum. Belki de normaldir diyerek